Home Stiri Mondene Horia Brenciu, un familist convins

Horia Brenciu, un familist convins

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 780 views
xfactor.a1.ro_ in Stiri Mondene

Horia Brenciu (43 ani) şi soţia sa, Alice Dumitrescu (47 ani) s-au căsătorit în anul 2014, şi de atunci formează o familie foarte frumoasă şi unită.

xfactor.a1.ro

Deşi se cunosc de un sfert de secol, cei doi  şi-au început relaţia abia în anul 2008, iar de atunci sunt de nedespărţit.

Deşi soţia sa mai are două fiice mai mari dintr-o căsnicie anterioară, Andreea (24 ani) şi Maria (15 ani), acesta le consideră pe cele două fete ca fiind fiicele sale, de care este foarte mândru.

Horia şi Alice au împreună o singură fetiţă, pe nume Mina, născută pe 1 noiembrie 2012.

Horia se laudă mereu cum că are patru fete, despre care spune că sunt iubirile lui.

Artistul a lansat pe 5 decembrie o piesă nouă, dedicată sărbătorilor de iarnă, mai bine zis, un colind, „Seara ta de Crăciun”, scris chiar de acesta, fiind încărcat de multă nostalgie şi durere sufletească.

„Când am scris versurile piesei m-am gândit la tata, la copilăria mea si la toate lucrurile mici care mi-au adus fericiri mari”, a afirmat Brenciu.

În videoclipul piesei, protagonistul este un copil pe nume Andi, despre care artistul spune:

„Andi are aceleași trăsături pe care le aveam si eu când eram de vârsta lui. Cadoul pe care il primește in film este exact ce-mi doream eu cel mai mult de la Mos Craciun.”

În ceea ce priveşte părerea lui despre sărbătoarea magică a Crăciunului, acesta afirmă:

„Crăciunul e superb. E minunat sa te bucuri, alaturi de familia ta, de bradul impodobit, de dulciuri, de colinde si evident, de Mosu-n persoana. Dar dacă lucrul asta nu s-ar întâmpla… Dacă ai fi singur si nimeni nu-ți poate darui un strop de fericire, cum ar fi seara ta de Craciun?”

„Dedic piesa asta copiilor mei. Pentru mine, ei sunt cele frumoase cadouri ale vieții. Visez la o lege in care fiecare familie din lume sa adopte câte un copil de Craciun. Amintirile frumoase nu costa nimic, decat putina dragoste… Va daruiesc, asadar, cu dragoste, „Seara ta de Craciun”, a mai spus  cântăreţul.

cancan.ro

 

libertatea.ro

 

baby.unica.ro

 

Sursa photo: baby.unica.ro; cancan.ro; libertatea.ro; xfactor.a1.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed