Home Stiri Horoscop: Află cum stai cu banii în luna iulie!

Horoscop: Află cum stai cu banii în luna iulie!

autor Elena Yvette
119 vizualizari

Horoscopul banilor pentru luna iulie 2015 – Berbec

Horoscop

Nativii acestei zodii sunt înclinaţi în această lună mai mult spre resursele financiare şi mai puţin spre ambiţii profesionale. De asemenea, pe al doilea loc în viaţa berbecilor se situează familia.

Datorită poziţiei Soarelui şi a lui Marte, nativii berbec îşi concentrează toată atenţia spre zona de imobiliare, fie că vorbim despre locuinţă, fie că vorbim despre intenţia de a achiziţiona proprietăţi.

Horoscopul banilor pentru luna iulie 2015 – Taur

Se anunţă o lună activă pentru tauri. Au multe drumuri de făcut, tot felul de idei, interacţionează cu multă lume, consumă multă energie. Deşi iulie este o lună excelentă pentru negocieri, calcule, muncă intelectuală, examene, sfatul astrologilor este să nu se grăbească în a lua decizii.

Acţionează strategic şi cu multă diplomaţie şi pot avea rezultate interesante. Ce s-o mai lungim? Taurii fac bani frumoşi luna aceasta, dar au tendinţa să-i cheltuiască repede.

Horoscopul banilor pentru luna iulie 2015 – Gemeni

Pentru gemeni, iulie este o lună numai bună pentru a-şi pune în valoare aptitudinile. Este cunoscut faptul că gemenii sunt cunoscuţi pentru inteligenţă rapidă, creativitate, comunicare bună, dexteritate.

Toate acestea îi vor ajuta pe gemeni să aibă o lună extrem de activă pe plan financiar, care se concretizează în resurse financiare peste aşteptări şi investiţii avantajoase. Atenţie, se întrevede un risc în zona banilor!

Află AICI cum stai cu banii în luna iulie dacă eşti născut în altă zodie.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies