Horoscopul iubirii pentru Fecioara

Share

Horoscopul iubirii pentru Fecioara… pisica blândă zgârie rău? În funcție de caracteristicile de care dau dovadă nativii din zodia Fecioarei, vom răspunde împreună la final.

Horoscop erotic fecioara

O zodie elegantă și suavă… persoane liniștite și extrem de responsabile. Ce spune horoscopul iubirii al Fecioarei despre acești oameni? În continuare vom afla împreună dacă această zodie este sau nu plină de mistere.

  • General:
  1. La Fecioare vom întâlni mereu o atitudine sănătoasă față de amor. Amorul pentru aceste persoane este o funcție corporală, necesară pentru sănătatea și bunăstarea generală. Tensiunile acumulate pe parcursul unei zile sunt eliminate prin acest act. Fecioarele văd amorul pur și simplu ca pe o necesitate.
  2. Partenerul ideal al unei persoane din zodia Fecioară este simplu și dulce. Nu are nevoie de lucruri sofisticate pentru a satisface aceste nevoi corporale.
  3. Ele pot fi un pic nesigure cu privire la propriile corpuri și au nevoie de timp pentru a se obișnui alături de partener.
  4. Persoanele născute sub semnul zodiacal al Fecioarei nu sunt foarte selective. Acestea iubesc imperfecțiunile. Se simt bine în compania unui partener care are nevoie de ajutor sau care se gândește la modificări pentru corpul lui. Ei vor face un „proiect” din partener.
  5. Fecioarele sunt extrem de curioase, însă pentru multe persoane din această zodie nu există destul curaj pentru a experimenta toate aceste fantezii.
  • Femeia Fecioară:

Pentru femeile care se află sub acest semn zodiacal, astrele au pregătit toată frumusețea și eleganța necesară pentru a stârni gânduri indecente în mintea oricărui bărbat. Femeia Fecioară este gingașă și are nevoie de un partener drăgăstos care are puterea de a o destinde în pat. Uneori este timidă, însă alteori surprinde printr-un chef nebun și de neoprit. Ea respectă mult bărbatul iubit și va încerca să îi aducă plăcere prin fiecare gest.

Fecioara nu este tipul amantei, ci al acelei soții care va aștepta mereu bărbatul iubit. De asemenea, ea este o persoană care economisește mult. Va surprinde bărbatul cu multe dușuri împreună… nu de alta, doar că trebuie să facă economie de stropi…

  • Bărbatul Fecioară:

Corectitudinea îl reprezintă pe bărbatul Fecioară. Acesta nu o va lăsa niciodată nesatisfăcută pe femeia pe care o are alături. Bărbatul Fecioară este mai timid decât nativii altor semne zodiacale.

Se îndrăgostește rapid și orice experiență amoroasă este ceva deosebit pentru el. Femeia este superioară în viziunea lui și mereu o va respecta. Este foarte bun la pat și femeia se va minuna de modul lui de a vedea amorul. Mângâieri și șoapte la ureche… bărbatul Fecioară este un romantic!

Există o singură zodie alături de care o Fecioară are compatibilitate maximă în pat, și anume Leul. Alături de un Leu, Fecioara va înțelege cum decurge o noapte de dragoste adevărată.

Persoanele născute sub semnul zodiacal al Fecioarei sunt sfătuite să nu intre în așternuturile unui Taur, Scorpion sau Berbec…

În concluzie…. zgârie rău această pisică blândă? Dacă ajungi să impresionezi o persoană din zodia Fecioarei, cu siguranță vei fi „zgâriat”… rău!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente