HomeStiri Horoscop IULIE 2015 – Zile negre pentru Vărsători, Peşti şi…

Horoscop IULIE 2015 – Zile negre pentru Vărsători, Peşti şi…

autor Elena Yvette
936 views 4 minute timp de citit

Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna iulie în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

Horoscop IULIE 2015 - Zile negre pentru Vărsători, Peşti şi...

Berbec

Zodia Berbecului va primi un mare sprijin din partea astrelor în iulie 2015. În primul rând, sprijinul va aparea în primele zile ale lunii, în cea mai mare parte în sfera relaţiilor personale. Oamenii născuţi sub acest semn zodiacal vor câştiga un aliat puternic şi de încredere.

În privinţa sferei finanţelor şi antreprenoriatului, în iulie 2015 zodia Berbec se va găsi într-o situaţie puţin neobişnuită. Pe de o parte, circumstanţele vor fi de partea nativilor Berbeci. Asta înseamnă că vor fi capabili să îşi termine cu uşurinţă proiectele până la termenul-limită. Mai mult, puterea de muncă a Berbecilor ca creşte în mod semnificativ şi partenerii lor de afaceri le vor oferi chiar mai multe oportunităţi. Aşadar, situaţia este pozitivă pe toate planurile. Dar complicaţiile şi ambiguitatea momentului stau în faptul că Berbecii vor avea câteva căi posibile de dezvoltare.

În iulie 2015, viaţa amoroasă va fi mult mai armonioasă şi definită de pace pentru cei născuţi în zodia Berbec. Cel puţin nimeni nu va cere o rezolvare rapidă a unei dileme complicate. Din contră, totul se va rezolba în favoarea relaxării Berbecilor, iar aceştia se vor bucura de viaţă. Şi chiar asta trebuie să facă. Calea ideală de urmat este ca aceştia să plece într-o vacanţă sau într-o excursie, să aibă o lungă perioadă de odihnă cu prietenii şi persoanele apropiate. Iar dacă nu îşi permit să plece într-o vacanţă, Berbecii ar trebui să profite de weekenduri.

Taur

Iulie 2015 pare să fie o etapă armonioasă a vieţii pentru nativii din Taur, va fi o perioadă în mare parte pozitivă, dar asta nu înseamnă că nu vor apărea situaţii problematice. Însă reprezentanţii acestui semn zodiacal vor primi un flux puternic de energie şi vor primi un mare sprijin. Aceste aspecte vor atinge toate ariile vieţii lor.

În iulie 2015, sfera antreprenoriatului şi afacerilor le va aduce Taurilor multe oportunităţi şi surprize bruşte. Taurii trebuie să fie pregătiţi în primele 10 zile ale lunii, deoarece conducerea companiei le va oferi brusc un proiect original. Taurii trebuie să îşi evalueze punctele tari şi să se gândească bine dacă să accepte sau nu oferta. Dacă refuză nu înseamnă că vor dezamăgi pe cineva, mai ales dacă este o decizie obiectivă. Acum Taurii nu trebuie să facă greşeli şi vor vedea că încă mai au şansa de a se vinde pe ei, de a se prezenta cum trebuie.

Sfera relaţiilor personale va fi sub protecţia planetei Venus în iulie 2015, o puternică planetă a iubirii din punct de vedere energetic. Însă Taurii trebuie să aibă grijă ce îşi doresc. Acum au capacitatea de a-şi îndeplini orice fantezie, dar trebuie să se gândească: poate că soarta nu le-a dat această şansă înainte, astfel încât să poată acum să realizeze adevăratele motive şi consecinţe din spatele unei acţiuni. Problema nu se rezumă neapărat la persoana lor. Poate cineva din jurul lor nu îi influenţează pe Tauri într-un mod bun.

Gemeni

Zodia Gemenilor va simţi o influenţă foarte puternică din partea astrelor în iulie 2015. Drept rezultat, vor primi multă energie pozitivă, vor fi mai puternici şi mai dinamici decât de obicei. Pentru Gemeni, o situaţie optimistă din punct de vedere al astrelor va apărea sub forma unei creşteri a bunăstării şi sub forma unui flux sporit de creativitate.

În ceea ce priveşte sfera carierei, iulie 2015 va fi un timp în special productiv pentru Gemeni. Aceşti nativi îşi pot permite să se relaxeze şi să se bucure de viaţă. Oponenţii şi contracandidaţii lor vor fi într-o poziţie proastă din cauza circumstanţelor, astfel încât Gemenii pot spera că orice proiect ce le poartă semnătura va primi undă verde, în special dacă aceşti nativi sunt propriii lor şefi. Cei care sunt angajaţi la alte firme sau ocupă un post relativ jos pe scara ierarhică vor avea o perioadă mai dificilă decât ceilalţi Gemeni, deoarece  libertatea lor de a alege este compromisă de dorinţele managementului.

În plan amoros, situaţia nu va fi la fel de pozitivă pentru Gemeni în iulie 2015, cel puţin pentru că nu vor vedea probleme definitive. Cu toate acestea, Gemenii vor fi înconjuraţi de un volum mare de certuri şi mici probleme, iar numărul acestora va creşte. La un moment dat, Gemenilor li se va părea că situaţia este imposibilă, de vreme ce de îndată ce au rezolvat o problemă, alte trei apar în locul ei. Nu trebuie să se îngrijoreze, deoarece acesta este un eveniment excepţional, iar astrele îi pun la încercare.

Descoperă previziunile pentru celelalte zodii pe feminis.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..