HomeStiri Mondene Horoscop zilnic Vineri 20 Martie 2015

Horoscop zilnic Vineri 20 Martie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 919 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/03/Horoscop-zilnic-Vineri-20-Martie-2015.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Vineri 20 Martie 2015. Citeste horoscopul zilei de Vineri si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Berbec:
Ziua începe cu multă energie pentru Berbeci, cu planuri și rezolvarea datoriilor. Însă amânarea unor lucruri nu poate dura la nesfârșit. Din dorința pentru perfecțiune vor face și reface același lucru chiar dacă sunt pe calea cea bună.

Condiția fizică a nativilor din zodia Berbec este foarte bună, iar astăzi este o zi excelentă pentru mărturisirea sentimentelor.

Taur:
Roadele muncii vor fi vizibile pe parcursul zilei pentru Tauri. Deși mai au de muncit până vor ajunge la rezultatul dorit, vor primi confirmarea că munca lor nu este în zadar. Vor fi inspirați de lucruri mărunte precum un citat dintr-o carte, un copac sau o vorbă auzită întâmplător.

Persoanele născute în zodia Taur vor simți nevoia să se laude cu ce nu au, exagerările din zona financiară vor aduce semne de întrebare din partea celorlalți.

Gemeni:
Abilitățile comunicaționale și puterea seducției îi vor ajuta pe Gemeni să câștige cu ușurință niște bani în plus. În familie tensiunea crește deoarece refuză să asculte sfaturile celor mai în vârstă și sunt mereu împotriva curentului cu ideile lor schimbătoare.

La locul de muncă apar noi oferte și sunt entuziasmați. Cei născuți în zodia Gemeni se vor implica în mai multe proiecte simultan și vor face față cu brio.

Rac:
Racii se vor autoanaliza și își vor propune unele schimbări în viața lor. Banii îi opresc de la activitățile pe care și-ar dori să le facă și vor întocmi un plan eficient de cheltuială a bugetului. Vor investi mai mult în dezvoltarea lor personală.

Racii vor face impresie bună oriunde s-ar afla astăzi și vor fi apreciați pentru modul matur în care își expun problemele.

Leu:
Va fi o zi calmă pentru persoanele născute sub semnul Leului, fără prea multe întrebări de pus. Vor lăsa lucrurile să meargă de la sine. Ar trebui acordată o mai mare atenție situației financiare, unde lucrurile nu stau prea bine.

O veste bună îi va scăpa de o sarcină pe Lei, iar simțul creativ de care dau dovadă va atrage compania prietenilor.

Fecioară:
Noua atitudine adoptată de Fecioare va atrage confortul psihic de care aveau nevoie. Vor renunța la sfaturile date ca un dascăl sever și vor încerca să își înțeleagă mai bine prietenii și să accepte ideile nonconformiste.

Este timpul ca nativii zodiei Fecioară să nu se mai simtă inferiori și să își scoată în evidență atuurile și calitățile. Efectul de turmă nu îi va ajuta pentru că pe cont propriu se descurcă cel mai bine.

Balanță:
Balanțele vor avea astăzi ocazia să își spună of-ul persoanei iubite. Discursul este pregătit de mult timp deoarece problema este veche și s-au adunat multe pe parcurs, iar cuvintele se vor face înțelese, fără să jignească partenerul/partenera. Totuși trebuie lăsat loc de exprimare și celeilalte persoane pentru a nu se ajunge la judecăți fără valoare.

Situația de la locul de muncă nu este prea roz pentru persoanele din zodia Balanță, o discuție între patru ochi cu superiorul nu ar strica.

Scorpion:
Un calcul greșit al banilor îi va aduce Scorpionilor o gaură semnificativă în buget. Vor recurge la planuri de economie și împrumut.

Scorpionii se vor regăsi astăzi mai mult ca oricând în persoana iubită. De-a lungul timpului au preluat unul de la celălalt calități și defecte. Vor încerca să repare la ei greșeli prin prisma partenerilor.

Săgetător:
Reproșurile venite din partea familiei îi indispun pe Săgetători, libertatea lor fiind amenințată. Cu toate acestea nu se conformează ordinelor primite și o țin pe a lor indiferent de urmări.

Procesul de dezvoltare prin care trec nativii zodiei Săgetător îi motivează și tind spre perfecțiune. Vor primi aprecieri pentru felul original de a-și expune părerile.

Capricorn:
La locul de muncă vor apărea tensiuni pe care Capricornii nu le vor putea ține în frâu, ba chiar vor pune paie pe foc. Mai multă atenție ar trebui acordată proiectelor urgente și organizării sarcinilor.

Familia îi va susține pe cei născuți în zodia Capricorn și va citi nevoile acestora, chiar dacă nu sunt evidente.

Vărsător:
Munca depusă îi va surprinde pe Vărsători cu o sumă de bani peste măsura așteptărilor. Atmosfera triumfalistă îi va face să își depășească limitele și într-un final  își vor îndeplini proiectele personale.

Planurile de viitor cu persoana iubită par să meargă excelent pentru persoanele născute în zodia Vărsător, iar preocupările de tip intelectual vor face o imagine bună.

Pești:
Noul și necunoscutul îi sperie pe Vărsători și nu vor ieși din sânul propriului confort. Astăzi vor fi introvertiți și este o ocazie bună de e medita și analiza probleme personale.

Nativii din zodia Pești trebuie să își asume responsabilitatea pentru greșelile făcute în trecut și să nu îi mai învinuiască pe alții.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed