HomeStiri Mondene Iancu Sterp a recunoscut! Iată care este motivul real al despărțirii sale de Roxana și ce relație are, de fapt, cu Bianca!

Iancu Sterp a recunoscut! Iată care este motivul real al despărțirii sale de Roxana și ce relație are, de fapt, cu Bianca!

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
Iancu Sterp a recunoscut! Iata care este motivul real al despartirii sale de Roxana si ce relatie are, de fapt, cu Bianca! in Stiri Mondene

Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp, a format un cuplu cu Roxana în casa de la Puterea Dragostei, iar relația lor a întâmpinat multe probleme, întrucât frumoasa șatenă a fost deseori criticată de ceilalți participanți pentru atitudinea pe care a avut-o în cadrul relațiilor anterioare.

Iancu Sterp a recunoscut! Iata care este motivul real al despartirii sale de Roxana si ce relatie are, de fapt, cu Bianca! in Stiri Mondene

Mai exact, Roxana a fost „atacată” de ceilalți concurenți, care au spus despre ea că „ia toţi bărbaţii la rând” și „îşi înşală iubiţii”. Iancu Sterp a primit sfaturi de la băieții din casa Puterea Dragostei, care i-au sugerat să o părăsească pe Roxana înainte ca aceasta să îl facă să sufere.

Indiferent dacă a dat crezare celor spuse și a luat în considerare sfaturile băieților sau dacă doar a făcut ce a simțit, Iancu Sterp s-a despărțit până la urmă de Roxana, iar despărțirea pare serioasă și definitivă, nu o simplă ceartă asemenea celor care au mai avut loc, și nu pare a fi nici o toană de moment. Acesta a precizat că nu mai este interesat din punct de vedere romantic de nicio fată din casa de la Puterea Dragostei.

„Fetele din casă mă interesează toate doar ca amice”, este afirmația-șoc pe care a făcut-o Iancu Sterp, uimindu-i pe majoritatea fanilor emisiunii, care nu se așteptau la o asemenea declarație, ceea ce exclude totodată zvonurile că s-ar fi cuplat cu o altă concurentă, și anume cu Bianca…

De curând, îndrăgitul concurent a dat dovadă de bun-simț și educație cu privire la cele petrecute între el și Roxana; fanii i-au adresat întrebări cu privire la cine a pus capăt relației, el sau Roxana, iar acesta le-a răspuns într-un mod civilizat, afirmând că decizia de a nu mai forma un cuplu a fost luată de comun acord, cu toate că, din câte se pare, el ar fi fost cel care nu a mai dorit să continue relația cu frumoasa șatenă.

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed