Iată adevărul! De ce a divorțat Monica Gabor de Irinel Columbeanu

2321

Deși divorțul lor a zguduit în acea perioadă lumea mondenă, nimeni nu a știut concret de ce a divorțat Monica Gabor de Irinel Columbeanu.

Omul de afaceri a decis să vorbească, în sfârșit, despre acest lucru și să spună tot ce are pe suflet.

Totul a început în momentul în care Irinel a fost fotografiat alături de două femei, în jacuzzi, atunci când Monica era plecată în America. Totul a fost regizat de milionarul de la Izvorani însă Monica a decis că ar fi mai bine să divorțeze.

„Ea a avut o reacţie absolut admirabilă. Eu am explicat şi ce a fost şi ce n-a fost. Sunt convins că m-a crezut. A participat chiar şi la o confruntare faţă în faţă cu cele două presupuse amante. A plecat în America şi acolo s-a întâmplat ceva pe parcursul unei luni de zile, nu ştiu ce. I-am explicat Monicăi că nu o voi lasă pe Irina să plece fără mine. Nimeni nu ştie ce face Monica şi cu ce se ocupă în America. Zice că studiază, dar nu ştiu ce, probabil o şcoală care durează foarte mulţi ani. Nu o voi lasă pe fiica mea să plece în necunoscut”, a povestit Irinel Columbeanu în cadrul unei emisiuni TV.

Irinel a vorbit și despre relațiile care sunt între ei în acest moment…

„Vacanța a fost foarte frumoasă și sunt bucuros că Monica a avut această inițiativă. Le mulțumesc Monicăi și Ramonei pentru că i-au oferit Irinei această vacanță. A fost foarte benefic pentru ea. M-am întâlnit și eu cu ea de câteva ori, am discutat. După cum ați putut ușor constata, s-au liniștit lucrurile între noi”, a povestit Irinel în momentul în care fiica sa, Irina, s-a întors din vacanța petrecută alături de Monica.