Home Stiri Iată când revine Adela Popescu în emisiunea „Vorbește Lumea”, după ce a fost infectată cu noul Coronavirus!

Iată când revine Adela Popescu în emisiunea „Vorbește Lumea”, după ce a fost infectată cu noul Coronavirus!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 765 views 2 minute timp de citit

Astăzi, Adela Popescu a revenit pe platourile de filmare ale emisiunii Vorbește Lumea, după ce a fost infectată cu noul Coronavirus. Anunțul a fost dat chiar de către Cosmina Păsărin.

„Mai este puțin și se întoarce Adela, miercuri (n.r. – 22 septembrie) va reveni”, a mărturisit Cosmina Păsărin în cadrul emisiunii difuzate la PRO TV.

„Toată echipa a fost testată înaintea emisiunii de astăzi, iar toate testele au ieșit negative. Pe platoul emisiunii, sunt respectate toate măsurile de siguranță. Însă, pentru a fi siguri că este totul în regulă, vom continua să facem teste și în următoarele zile”, au spus oamenii din departamentul de PR al PRO TV-ului pentru cei de la actualitate.net.

În urmă cu ceva timp, Adela a mărturisit că și Adrian, fiul cel mic, și Radu Vâlcan au fost depistați pozitiv. „Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțu’, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile, suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi”, a spus artista pe pagina sa de Instagram.

„N-am avut poftă mare de mâncare. Am putut să mănânc cel mai bine fructe. Abia ieri am mâncat o masă așa consistentă, să zic. Mă hidratez foarte mult. Astea sunt sfaturile pe care le-am primit. Țin legătura cu medicii să-mi spună, în funcție de ce simptome apar, dacă necesită vizită la spital sau mai știu eu ce.

Într-adevăr, componenta asta psihologică îngreunează foarte mult carantina. Fiecare simptom pe care îl ai și ți se pare ciudat, pentru că nu l-ai mai avut, vine împreună cu panică: «Aoleu, COVID! Aoleu, dar ce mi se poate întâmpla?». Așa, dacă ai avea o simplă răceală, probabil că ai lăsa-o să treacă și ți-ai vedea de lucru”, a spus prezentatoarea în cadrul emisiunii Vorbește Lumea…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies