Home Stiri Iată când urmează să nască Adela Popescu!

Iată când urmează să nască Adela Popescu!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 653 views 2 minute timp de citit

Adela Popescu este însărcinată cu al treilea copil și se pregătește pentru venirea pe lume a băiatului ei. În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, fosta prezentatoare de la Vorbește Lumea a anunțat când va avea loc marele eveniment, menționând că speră să nască natural și de data aceasta.

„Ieri mi-a fost prima dată rău de când sunt însărcinată a treia oară. M-am panicat. Am făcut testul Covid. Aveam o stare groaznică, nu mă puteam da jos din pat.

Sper să nasc natural și a treia oară. Pe 13-16 iulie este termenul. Am descoperit beneficiile nașterii naturale. Sper să fie ok. La Alexandru am avut travaliu de zece ore, la Andrei am născut pe viu, nu au mai avut timp să-mi facă epidurala, am stat cinci ore în travaliu atunci. Practic, durerile sunt aceleași și la nașterea naturală, și la cezariană. La nașterea naturală e travaliul dureros, la cezariană te doare după operație”, a declarat Adela în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Recent, Adela și soțul ei, Radu Vâlcan, au oferit un interviu pentru cei de la viva.ro și au vorbit despre momentele mai puțin frumoase pe care le-au întâmpinat în relație. „Provocările sunt din ce în ce mai mari. Părem familia perfectă, pentru că normalitatea a devenit un lux în ziua de azi. Și oamenii, se pare, tânjesc după normalitate. Am avut perioade în care nu am vorbit chiar o săptămână, asta pentru că amândoi încercam să vedem cât duce celălalt, chiar dacă, după o zi, nici nu mai știam de ce ne-am certat. Și acum ne ciondănim destul de des însă supărarea trece imediat. Nu mai avem loc de orgolii într-o casă plină de nevoi ale copiilor.

Radu este cel autoritar. Eu mă maimuțăresc mai mult, Radu face cu ei chestii băiețești. Mă bucur însă de adorația pe care băieții o au pentru mame, în general, gândindu-mă deja cu teamă la momentul în care optica se va îndrepta… către prima iubită (n.r. – zâmbește)”, a mărturisit actrița pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies