Home Stiri Iată care este adevăratul motiv al lipsei lui Meghan de la înmormântarea Prințului Philip!

Iată care este adevăratul motiv al lipsei lui Meghan de la înmormântarea Prințului Philip!

autor Buinoschi Andreea
137 vizualizari

Mâine va avea loc înmormântarea prințului Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Pregătirile sunt gata, iar o mare surpriză a venit din partea Prințului Harry, care a anunțat că va participa și el la ceremonie.

Luni, acesta a zburat spre Marea Britanie, pentru prima oară de când a plecat din Familia Regală a Angliei, dar nu a luat-o și pe Meghan cu el. Foarte multe zvonuri au început să circule în legătură cu acest lucru, dar adevărul a ieșit la iveală.

Potrivit celor de la playtech.ro, Ducii de Sussex, prin intermediul purtătorului lor de cuvânt, au anunțat că Meghan va absenta de la ceremonia de înmormântare a Ducelui de Edinburgh. Jessica Shepherd, medicul obstetrician al lui Meghan, i-a recomandat să nu zboare cu avionul, deoarece se află în luna a șaptea de sarcină, iar istoricul ei medical nu îi permite acest lucru.

Prin urmare, Prințul Harry a fost cel care a plecat singur în Marea Britanie, revăzându-se cu familia sa pentru prima oară după interviul halucinant acordat jurnalistei Oprah Winfrey. Mai mult decât atât, presa internațională susține că lucrurile stau altfel, iar sarcina sa ar fi folosită ca o scuză pentru a nu trebui să se vadă cu membrii Familiei Regale, după acuzațiile aduse acestora.

„Meghan a spus că este momentul oportun pentru Harry pentru a repara relațiile cu fratele lui și tatăl său și că nu avea nevoie de ea acolo”, au spus persoane apropiate Ducesei de Sussex, conform playtech.ro.

După ce a aflat de vestea decesului bunicului său, Harry a transmis un mesaj emoționant: „Va fi ținut minte drept cel mai longeviv consort al unui monarh, ca un militar decorat, ca un prinț și ca un duce. Dar, pentru mine, la fel ca pentru oricine care a pierdut pe cineva drag sau un bunic de-a lungul acestui an dureros, el a fost bunicul meu: un maestru al fripturilor la grătar, o legendă a persiflării şi un neastâmpărat până la final”…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies