HomeStiri Mondene Iată care este cel mai mare defect al Adelinei Pestrițu! Vedeta a spus totul

Iată care este cel mai mare defect al Adelinei Pestrițu! Vedeta a spus totul

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/Iată-care-este-cel-mai-mare-defect-al-Adelinei-Pestrițu-Vedeta-a-spus-totul.jpg

Deși mulți o consideră fără defecte, Adelina Pestrițu a decis să vorbească despre acest lucru pentru a le arăta tuturor că nu au dreptate.

Iată-care-este-cel-mai-mare-defect-al-Adelinei-Pestrițu-Vedeta-a-spus-totul in Stiri Mondene

Adelina consideră că perfecționismul este cel mai mare defect al ei și nu are nicio reținere în a vorbi despre acest lucru…

„Pe lângă faptul ca am o echipă talentată de profesionişti sunt şi prietenii mei şi altfel merg lucrurile când deja există o chimie între cele doua părți și pe lângă asta sunt răsfăţată, sunt alintată de ei. Lucrurile merg foarte ușor pentru că mă las pe mâna lor, nu le îngreunez munca cu absolut nimic și dacă ei spun că direcţia pe care trebuie să o urmez este bună, atunci o urmez.

Nu vin cu tot felul de comentarii în sens negativ să perturbe oarecum liniştea în acest cuplu. Sunt perfecţionistă şi cred că ăsta este cel mai mare defect, pentru că e foarte greu să atragi perfecţiunea în viaţă indiferent ce faci şi sunt puțin cam exagerată din punctul ăsta de vedere, dar oamenii ştiu că de fiecare dată când port această discuţie cu ei şi îi rog din adâncul inimii mele să dea tot ce este mai bun. Ştiu că nu este ceva rău şi că nu sunt supărată neapărat pe ei, doar îi îndrum astfel încât ei să fie poziţionaţi aşa cum trebuie”, a povestit Adelina Pestrițu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed