HomeStiri Mondene Iată care este copacul tău în funcție de ziua în care te-ai născut

Iată care este copacul tău în funcție de ziua în care te-ai născut

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/01/Iată-care-este-copacul-tău-în-funcție-de-ziua-în-care-te-ai-născut.jpg

Pe lângă horoscopul clasic pe care îl știm toți, mai există și alte variante ale acestuia. De exemplu, cu ajutorul zilei în care te-ai născut poți afla ce copac ți se potrivește.

Află ce copac ești potrivit zodiacului arboricol.

Măr – 25 iunie – 4 iulie și 23 – 31 decembrie

Mărul semnifică dragostea, iar cei născuți sub acest semn sunt extrem de încântători și atractivi. Aceștia sunt firi aventuroase și adoră să flirteze cu cei din jurul lor. Sensibili și mereu îndrăgostiți, aceștia reușesc să fie mereu tandri, generoși, dar și extrem de sinceri.

Frasin – 25 mai – 3 iunie și 22 noiembrie – 1 decembrie

Cei născuți sub acest semn sunt extrem de ambițioși, impulsivi, dar și extrem de atractivi. Aceștia au o inteligență aparte, nu acceptă sub nicio formă să fie criticați și sunt mereu dornici de a experimenta lucruri noi.

Fag – 22 decembrie

Creativi și extrem de atenți la detalii, cei născuți în această zi sunt în permanență preocupați de aspectul exterior. Aceștia sunt foarte atenți și de aceea se gândesc bine înainte de a face ceva.

Mesteacăn – 24 iunie

Cei născuți sub acest semn sunt deosebit de creativi, prietenoși, dar și foarte modești. Aceștia adoră să se plimbe prin natură și să se inspire din frumusețile văzute.

Cedru – 9 – 18 februarie și 14 – 19 august

Cedrul este semn al încrederii, iar cei născuți sub acest semn sunt extrem de mândri și adoră luxul. Aceștia își doresc în permanență să îi impresioneze pe cei din jurul lor și de aceea fac tot posibilul pentru a reuși.

Castan – 14 – 24 mai și 12 – 21 noiembrie

Castanul este semnul onestității, iar cei născuți sub acest semn sunt extrem de timizi, diplomați și de încredere. Aceștia nu își doresc să fie în centrul atenției și încearcă mereu să stea departe de mulțime.

Chiparos – 25 ianuarie – 3 februarie și 26 iulie – 4 august

Cei născuți în aceste zile reușesc să se adapteze foarte ușor situațiilor critice. Aceștia urăsc singurătatea și de aceea caută să fie înconjurați de cât mai mulți oameni.

Ulm – 12 – 24 ianuarie și 15 – 25 iulie

Cei născuți sub acest semn sunt întotdeauna plăcuți de cei din jurul lor, onești și credincioși. Aceștia adoră să ia decizii și de aceea, uneori, încearcă să decidă și în locul altora.

Smochin – 14 – 23 iunie și 12 – 21 decembrie

Smochinul este semn al sensibilității, iar cei născuți în acest interval sunt familiști și încearcă să petreacă mult timp în căldura căminului.

Brad – 1 – 11 ianuarie și 5 – 14 iulie

Cei născuți sub acest semn sunt persoane sofisticate, pretențioase, dar și demne. Adoră bunul-gust și de aceea încearcă să se înconjoare doar de lucruri frumoase.

Alun – 22 – 31 martie și 24 septembrie – 3 octombrie

Cei născuți în aceste zile sunt extrem de  înțelegători și încearcă în permanență să se implice în tot felul de proiecte ce vizează unele cazuri sociale. Toleranți și extrem de onești, cei născuți sub acest semn sunt mereu plăcuți de cei din jurul lor.

Carpen – 4 – 13 iunie și 2 – 11 decembrie

Cei născuți sub acest semn sunt iubitori de frumos și se află mereu în căutare de oameni buni de care să fie înconjurați.  Chiar dacă aceștia adoră să fie mereu în preajma multor oameni, deciziile le iau, întotdeauna, singuri.

Lămâi – 11 – 10 martie și 13 – 22 septembrie

Cei născuți sub acest semn urăsc cearta și de aceea încearcă să o evite cât mai mult. Aceștia sunt persoane extrem de energice și de aceea nu le place să lenevească, ci să aibă în permanență activități plăcute. Cei născuți în aceste zile sunt extrem de geloși, dar și foarte fideli atunci când sunt într-o relație.

Arțar – 11 – 20 aprilie și 14 – 23 octombrie

Arțarul este semn al independenței, iar cei născuți în acest interval sunt foarte creativi, ambițioși, dar și extrem de timizi și de rezervați. Aceștia sunt capabili să învețe foarte repede lucruri noi și de aceea reușesc să se descurce în orice situație.

Stejar – 21 martie

Stejarul este semn al curajului și de aceea cei născuți în această zi sunt extrem de descurcăreți și de curajoși. Aceștia pot face față oricărei situații, reușind să se adapteze la orice fel de condiții.

Măslin – 23 septembrie

Măslinul este semn al înțelepciunii, iar cei născuți în acea zi sunt extrem de calzi, iubitori și inimoși. Aceștia încearcă mereu să îi ajute pe cei din jurul lor fără a primi ceva la schimb. Veseli și extrem de calmi, aceștia adoră să citească și să se afle în compania oamenilor sofisticați.

Pin – 19 – 28 februarie și 24 august – 2 septembrie

Cei născuți sub acest semn sunt extrem de activi și naturali. Aceștia iubesc viața, sunt prietenoși însă ajung să renunțe ușor în momentul în care văd că ceva nu le iese din prima așa cum își doresc.

Plop – 4 – 8 februarie, 1 – 14 mai și 5 – 13 august

Cei născuți sub acest semn au mare încredere în ei înșiși, sunt prietenoși și extrem de plăcuți de cei din jurul lor. Aceștia sunt prieteni de nădejde și sar mereu în ajutorul celor din jurul lor.

Sorb – 1 – 10 aprilie și 4 – 13 octombrie

Cei născuți în acest interval sunt mereu veseli și adoră să atragă atenția. Aceștia iubesc nespus viața, sunt tot timpul în mișcare și nu sunt niciodată egoiști.

Nuc – 21 – 30 aprilie și 25 octombrie – 11 noiembrie

Cei născuți sub acest semn sunt extrem de egoiști și de spontani. Aceștia sunt firi foarte dificile și geloase…

Salcie plângătoare – 1 – 10 martie și 3 – 12 septembrie

Cei născuți în acest semn sunt extrem de melancolici și atractivi. Aceștia sunt deosebit de atenți la detalii și de aceea nu acceptă ca lucrurile să nu fie la locul lor.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed