Home Stiri Iată care este lucrul de care Smiley nu ține cont, chiar dacă vine din partea Ginei: „Eu decid, oricum”

Iată care este lucrul de care Smiley nu ține cont, chiar dacă vine din partea Ginei: „Eu decid, oricum”

autor Mirela
488 views 2 minute timp de citit

De curând, Smiley a stat de vorbă cu cei de la unica.ro și a spus cum o implică pe Gina Pistol în cariera sa muzicală. Deși îi cere părerea, deciziile importante îi aparțin, în totalitate, acestuia.

„Aspectele profesionale le țin profesionale. Adică, prefer să rămână în sfera asta. De obicei, eu decid asupra proiectelor muzicale, desigur alături de echipa mea. Acum, evident că îi cer și părerea Ginei, dar e încă o părere. Am încredere în gusturile muzicale ale Ginei, însă, în alegerea pieselor și ce ține de ele, eu decid, oricum.

Ca proporție, în jur de o jumătate din proiectele la care lucrez alături de echipa mea ies la lumină. Țin să spun că muncim destul de mult în studio. Am aproape o mie de piese lansate până acum, în calitate de autor și munca mea nu se oprește aici”, a spus artistul pentru cei de la unica.ro.

„Gina îmi spune: «Băi, tu eşti testul meu de răbdare». Deci, eu pentru ea am fost un test de răbdare, ea a devenit mai răbdătoare, a devenit mai aşezată, mai echilibrată. Pentru că e mai vulcanică, mai colerică ca temperament, iar eu te pot scoate din sărite foarte uşor. Eu sunt foarte calm, dar cumva te scot din sărite prin felul meu de a fi. De multe ori sunt absent, deşi sunt acolo.

Plec departe o oră, două, trei, n-ai ce să vorbeşti cu mine, sunt atent la foarte multe lucruri. Plec zile întregi, o lună, două, te miri pe unde. Adică nu e uşor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva, am fost un test de răbdare pentru ea, care probabil a pregătit-o pentru următorul test de răbdare.

Ea fost ce aveam eu nevoie ca prezenţă feminină în viaţa mea. Regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac în general la oameni în Gina. Este jovială, super de gaşcă, are un simţ al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea. Oriunde am fost cu ea, m-am simţit excepţional. N-am simţit niciodată un moment de plictiseală, ne plac acelaşi gen de cântăreţi, de trupe, de filme”, a spus artistul în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies