Home Stiri Iată care este motivul pentru care Bianca Drăgușanu o ia în derâdere pe Oana Mareș!

Iată care este motivul pentru care Bianca Drăgușanu o ia în derâdere pe Oana Mareș!

autor Buinoschi Andreea
45 vizualizari

Bianca Drăgușanu și Oana Mareș au dat startul unui scandal extrem de mare, după ce blondina s-a arătat deranjată de prezența fostei soții a lui Alex Bodi în cadrul unui podcast.

Bianca a reacționat imediat și nu a stat foarte mult pe gânduri, spunând că Oana nu este în măsură să vorbească de ea, ținând cont de faptul că, pe vremea în care era căsătorită cu Augustin Viziru, a fost surprinsă de paparazzii cancan.ro ieșind din apartamentul lui Cosmin Natanticu.

„Noi avem o relație extrem de specială. Cosmin este coleg de trust cu mine, jucăm împreună. Poate că soția mea este maniaco-depresivă”, a spus Augustin Viziru, conform celor de la cancan.ro, după ce se aflase de posibilitatea de a fi înșelat de către Oana.

„Când ești un c***t cu ochi și uită lumea de tine, faci afirmații de r***t, ca să ți se vadă și ție ochii. Poate că ar trebui să-ți aduci aminte că tu, asta nebăgată în seamă, căsătorită fiind, te-a adunat soțul tău de la amant de acasă! Să-ți fie rușine că deschizi gura și miroși a prostie! O frustrată leșinată și nebăgată în seamă! Din fericire, sunt eu cea importantă pentru existența ta «invizibilă» și uite așa c*****l a făcut, în afară de ochi, și gură! Jet!”, a spus Bianca Drăgușanu despre Oana, conform cancan.ro.

„Pentru că a ajutat și a dat Dumnezeu la toată lumea podcast… să facă, dar să și asculte, nu mă pot abține să nu remarc un fenomen. «Valorile» care huleau cu patos și spume la gură televiziunile care invită numai c***e și neica nimeni, scuturați din țărână, au acum ocazia să aibă propriii invitați, pentru că, așa cum v-am zis, s-a dat câte un podcast pe cap de locuitor, să nu se supere nimenea”, a spus Oana despre prezența Biancăi în podcast-ul lui Damian Drăghici…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies