Home Stiri Iată care este prima producție a Ducilor de Sussex pentru Netflix!

Iată care este prima producție a Ducilor de Sussex pentru Netflix!

autor Buinoschi Andreea
138 vizualizari

Meghan și Harry au înființat firma Archewell Productions, prin care au semnat un contract de milioane de dolari cu cei de la Netflix. Acum, prima producție a celor doi s-a aflat.

În urmă cu ceva timp, Prințul Harry a fondat un eveniment sportiv internațional, intitulat Heart of Invictus. Același nume îl va purta și seria de documentare care va spune povestea evenimentului sportiv, iar Harry va fi atât prezentatorul, cât și producătorul executiv.

Încă de la primele Jocuri Invictus din 2014, am știut că fiecare concurent va contribui în mod excepțional la o combinație de rezistență, determinare și hotărâre. Această serie va oferi comunităților din întreaga lume o fereastră către poveștile înălțătoare a acestor concurenți pe drumul lor spre Olanda anul viitor.

Fiind prima serie a lui Archewell Productions cu Netflix, în parteneriat cu Fundația Invictus Games, nu aș putea fi mai entuziasmat de călătoria viitoare sau mai mândru de comunitatea Invictus pentru inspirația continuă a vindecării globale, a potențialului uman și a serviciului continuu”, a spus fiul Prințesei Diana, conform playtech.ro.

Jocurile Invictus reprezintă evenimentul la care iau parte veteranii de război bolnavi sau răniți. Aceștia participă la probe din nouă sporturi, printre care canotaj în interior, volei în șezut și baschet în scaun cu rotile.

Din momentul în care i-am cunoscut, a fost clar că Jocurile Invictus dețin un loc cu totul special în inimile lor și nu aș putea fi mai fericit că primul lor serial pentru Netflix va prezenta acest lucru pentru lume într-un mod nemaivăzut până acum”, a mărturisit Ted Sarandos, co-CEO și director de conținut al Netflix, potrivit sursei menționate anterior.

Mai mult decât atât, aceștia vor începe o serie de podcast-uri difuzate pe Spotify, pe lângă alte programe create de către ei. „Ce ne place la podcast-uri este că ne amintesc tuturor să luăm o pauză şi chiar să ascultăm, să ne conectăm fără a fi distraşi.

Având în vedere provocările 2020, nu a fost vreodată un moment mai bun să facem asta, pentru că atunci când ne putem auzi reciproc şi putem asculta poveştile fiecăruia, ne este amintit cât de interconectaţi suntem”, au spus Ducii de Sussex…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies