HomeStiri Mondene Iată care este secretul siluetei Ramonei Olaru! Sexy asistenta TV a dezvăluit ce a schimbat în stilul său de viață

Iată care este secretul siluetei Ramonei Olaru! Sexy asistenta TV a dezvăluit ce a schimbat în stilul său de viață

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 3,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/08/Iata-care-este-secretul-siluetei-Ramonei-Olaru-Sexy-asistenta-TV-a-dezvaluit-ce-a-schimbat-in-stilul-sau-de-viata-1.jpeg

Cu toate că a trecut de curând printr-un divorț, Ramona Olaru nu s-a lăsat doborâtă, ci a decis să se axeze mai mult pe propria persoană.

Sexy asistenta TV  de la emisiunea ’Neatza cu Răzvan și Dani a făcut o schimbare majoră în stilul său de viață, mai exact, a început să meargă la sala de fitness.

Aceasta a apelat la una dintre cele mai sănătoase forme de întreținere, iar rezultatele deja se pot observa.

Frumoasa vedetă are de gând să își tonifice și mai mult trupul, iar exercițiile fizice le face sub îndrumarea antrenorului personal Alexander Florescu, unul dintre cei mai căutați de către persoanele publice.

„Îmi voi face viaţa frumoasă, indiferent de ce va fi nevoie”, a scris Ramona Olaru pe contul său de Instagram.

Iata care este secretul siluetei Ramonei Olaru! Sexy asistenta TV a dezvaluit ce a schimbat in stilul sau de viata 2 in Stiri Mondene

„Ea face acum antrenamente funcționale și de tonifiere. A și slăbit două – trei kilograme, dar nu acesta este obiectivul nostru”, a declarat Alexander Florescu.

Antrenorul a oferit detalii despre programul de fitness al Ramonei Olaru, evidențiind că obiectivul nu este ca aceasta să piardă în greutate, ci să alungească masa musculară și să prevină apariția celulitei.

Totodată, Alexander Florescu a dezvăluit și care este tipul de alimentație abordat de sexy asistenta TV.

„Împreună cu Ramona ne dorim o alungire a masei musculare și un antrenament intens care să prevină apariția celulitei.

Pe lângă programul de antrenament, Ramona are un regim alimentar foarte bine pus la punct.

Se concentrează foarte mult pe vitamine și minerale.

Dacă vorbim despre aportul de proteine, Ramona consumă foarte puțină carne, preferă peștele, de aceea am decis să suplimentăm aici cu biscuiți proteici și clătite proteice.

Ramona Olaru are un plan de nutriție foarte bine pus la punct, construit în așa fel încât să-și atingă obiectivele în cel mai scurt timp posibil”, a mai spus antrenorul de fitness…

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed