HomeStiri Mondene Iată care este viciul care i-a distrus viața lui Alin Oprea!

Iată care este viciul care i-a distrus viața lui Alin Oprea!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
Iată care este viciul care i-a distrus viața lui Alin Oprea in Stiri Mondene

Alin Oprea și Larisa au decis să pună punct căsniciei, după un mariaj de aproape 25 de ani. Acest lucru a fost cauzat de infidelitatea fostului membru al trupei Talisman.

Cei doi nu au încheiat divorțul atât de repede și de amiabil pe cât au crezut la început. Din cauza faptului că Larisa nu vrea să renunțe la numele de familie al soțului, divorțul s-a mutat în sala de tribunal. Viitoarea fostă soție a lui Alin și-a motivat gestul spunând că vrea să aibă același nume precum copiii ei.

Iată care este viciul care i-a distrus viața lui Alin Oprea in Stiri Mondene

Larisa a aflat că a fost înșelată de soțul său timp de doi ani, chiar cu o prietenă apropiată a lor. Mai mult decât atât, bărbatul nu are nicio remușcare, mutându-se împreună cu amanta, acum că nu trebuie să se mai ferească de ochii nimănui. Însă, acesta nu este cel mai greu lucru prin care a trebuit să treacă femeia înșelată.

Iată care este viciul care i-a distrus viața lui Alin Oprea in Stiri Mondene

Alin avea probleme cu băutura, iar acest lucru l-a costat foarte scump. Chiar și fostul său coleg de trupă a spus că viciul lui le-a afectat prietenia. „Au fost mai multe motive pentru care am părăsit trupa, unul dintre ele fiind acela că Alin bea până cade sub masă, pentru că aşa e el, beţiv. Există martori în acest sens”, le-a spus acesta celor de la Click.ro.

Iată care este viciul care i-a distrus viața lui Alin Oprea in Stiri Mondene

Însă, amănuntele șocante ies abia acum la iveală. Prietenii de familie au spus aceleiași surse faptul că Larisa a trebuit să îndure toate consecințele viciului lui Alin: „Au fost ani buni în care Larisa efectiv l-a cărat în spate pe Alin. El are probleme mari cu alcoolul şi bea până vomita, nu mai ştia de el. Seara se întâmpla să bea, iar soţia lui nu îl putea opri. După astfel de beţii, ajungeau la spital, ea a fost cu el şi la un centru, a luptat mult ca el să se lase de băutură. După ce se trezea, promitea că nu mai bea, dar nu trecea mult timp şi o lua de la capăt. Copiii au fost afectaţi de treaba asta, dar au fost alături de mama lor. La un moment dat, Larisa i-a spus lui Alin că dacă va mai bea, îl părăseşte. Prin 2010 i-a spus că va divorţa de el, dar nu a făcut-o. A ţinut prea mult la el. Toţi anii ăştia a ascuns problemele, doar familia şi câţiva prieteni la care apela ştiau prin ce probleme trece Alin”…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed