Home Stiri Iată cât a plătit Gabi Bădălău pentru ca Bianca Drăgușanu să se distreze în Maldive!

Iată cât a plătit Gabi Bădălău pentru ca Bianca Drăgușanu să se distreze în Maldive!

autor Buinoschi Andreea
254 vizualizari

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că afaceristul Gabi Bădălău este îndrăgostit până peste cap de Bianca Drăgușanu. După expediția din Dubai, cei doi, alături de câțiva prieteni, au plecat direct în paradisul din Maldive. Pentru a face o impresie bună în fața blondinei, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a trebuit să bage adânc mâna în buzunar.

De aproximativ o săptămână, Bianca și Gabi Bădălău sunt cazați la unul dintre cele mai scumpe resorturi din Maldive. Ei bine, potrivit celor de la fanatik.ro, doar prețul cazării a ajuns la aproximativ 15.000 de euro, sumă la care s-au adăugat și cheltuielile pentru masă, doar una singură fiind 600 de euro. Per total, milionarul a scos, până acum, 45.000 de euro din buzunar.

Bineînțeles că Bianca Drăgușanu s-a bucurat de tot ceea ce i-a oferit resortul, precum șampanie fină, mâncăruri alese, băi cu spumă. Suita a fost amplasată chiar deasupra apei, ceea ce i-a oferit blondinei o priveliște de neuitat.

Mai mult decât atât, potrivit unor persoane apropiate lui Bădălău, acestuia i s-au aprins călcâiele după Bianca și este în stare de orice, doar ca să o facă să se îndrăgostească de el. „E atât de înnebunit după ea, încât nu știe ce să-i mai facă să-i intre în grații. Nu a fost după nicio femeie așa. Bianca nu i-a făcut absolut nimic, lui i s-au aprins călcâiele dintr-odată după ea, că ei se știu de prin oraș, acum că a prins-o singură. El aștepta de multă vreme momentul însă Bianca era cu Bodi și înainte de el cu cine a mai fost. Până la urmă, uite că dorința i-a fost împlinită lui Gabi, să fie cu Bianca. E atât de îndrăgostit de ea, încât îi spune că vrea să fie cu ea pentru totdeauna”, au spus aceleași persoane, pentru sursa menționată mai sus…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies