Home Stiri Iată cât a plătit PRO TV, pentru ca Adela să își aducă familia cu ea, la filmările din Republica Dominicană!

Iată cât a plătit PRO TV, pentru ca Adela să își aducă familia cu ea, la filmările din Republica Dominicană!

autor Mirela
194 vizualizari
  • Adela Popescu și Cabral prezintă emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.
  • Filmările au început deja de câteva zile și vor dura aproximativ zece săptămâni, iar familia Adelei a venit și ea pe tărâm exotic.
  • PRO TV a trebuit să plătească o sumă uriașă, pentru ca Adela să accepte să plece.

Adela Popescu și Cabral prezintă emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Filmările au început deja de câteva zile și vor dura aproximativ zece săptămâni.

Cum mai marii de la PRO TV au vrut neapărat ca Adela să prezinte emisiunea alături de Cabral, aceștia au trebuit să mărească bugetul emisiunii, pentru ca Radu Vâlcan și cei trei copii să poată sta și ei în Republica Dominicană.

Cum a reușit Adela să își aducă familia în Republica Dominicană?

Când s-a aflat că Adela Popescu va pleca în Republica Dominicană, prima întrebare a fost legată de cum se va descurca Radu Vâlcan cu cei trei copii. Așadar, Adela a negociat contractul cum a știut ea cel mai bine.

Prin urmare, pentru ca Adela să accepte să plece în Republica Dominicană, PRO TV i-a închiriat acesteia, până în luna octombrie, o vilă care valorează 500.000 de euro. Mai mult decât atât, conform celor de la ciao.ro, aceștia i-au plătit și o bonă, dar și o persoană care să-i facă toate cumpărăturile, dar și alte persoane care să o ajute cu toate lucrurile de care are nevoie.

Pe lângă salariul pe care Adela îl primește pentru lunile de filmare, despre care se spune că este foarte mare, PRO TV a trebuit să facă o nouă investiție uriașă pentru ca familia ei să poată veni și ea în Republica Dominicană și să se bucure de condiții de lux.

Cu toate acestea, sunt toate șansele ca postul PRO TV să își recupereze investiția, deoarece se preconizează audiențe foarte mari ce vor fi aduse de noul sezon al emisiunii.

Radu Vâlcan și soția lui nu mai au atât de mult timp pentru ei

De curând, Adela Popescu a recunoscut că nu mai are atât de mult timp liber pentru a-l petrece alături de Radu Vâlcan. Deoarece aceștia au trei copii, iar mezinul tocmai ce a împlinit un an, ei au nevoie foarte mare de mama lor, motiv pentru care, cea mai mare parte a timpului, prezentatoarea trebuie să o petreacă alături de cei trei copii. Cu toate acestea, relația dintre ea și Radu este extrem de sudată și acest lucru nu le pune în pericol povestea de iubire.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies