HomeStiri Mondene Iată cât a slăbit Oana Roman! Proba costumului de baie

Iată cât a slăbit Oana Roman! Proba costumului de baie

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 862 views
Iată cât a slăbit Oana Roman! Proba costumului de baie in Stiri Mondene

Oana Roman s-a decis să le arate fanilor săi că nu este chiar atât de greu să slăbești. Aceasta a postat două poze, una din vara anului 2019 și una din vara anului acesta, iar diferențele sunt uluitoare.

Încă de când a început procesul de slăbire, vedeta i-a ținut oe internauți la curent cu tot ceea ce face și cu tot ceea ce i se întâmplă. Deși pierderea kilogramelor este un lucru vizibil, Oana a vrut să facă o comparație directă și a ales două poze făcute la un an distanță.

Iată cât a slăbit Oana Roman! Proba costumului de baie in Stiri Mondene

Schimbarea fizică a acesteia este foarte mare. Mâinile, picioarele și abdomenul sunt mult mai mici, iar dovada stă în cele două poze pe care le-a postat.

Aceasta a primit foarte multe mesaje legate de modul în care a reușit să câștige lupta cu kilogramele și le-a spus și fanilor despre ce este vorba.

Iată cât a slăbit Oana Roman! Proba costumului de baie in Stiri Mondene

„Dragii mei, zilele acestea am primit foarte multe mesaje din partea voastră, toate cu aceeași întrebare: «Cum ai slăbit?». Ei bine, eu v-am tot explicat de-a lungul acestor luni cum am reușit să slăbesc. Unii dintre voi sunteți ușor sceptici în legătură cu acest subiect și mă tot întrebați în continuare cum am slăbit. Nu mi-am făcut operație de micșorare a stomacului, pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operație foarte, foarte complicată la nivelul abdomenului și nu am voie să fac așa ceva. Am reușit să slăbesc cu două lucruri: țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură, în sensul în care mănânc din toate, dar foarte, foarte puțin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură și, seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În același timp, fac acele proceduri de remodelare corporală”, a scris Oana pe Instagram…

Iată cât a slăbit Oana Roman! Proba costumului de baie in Stiri Mondene

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed