Home Stiri Iată cât a trebuit să plătească Loredana Groza pentru videoclipul piesei „Fericire”!

Iată cât a trebuit să plătească Loredana Groza pentru videoclipul piesei „Fericire”!

autor Mirela
688 views 2 minute timp de citit

Loredana Groza a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a decis să colaboreze cu mai mulți maneliști pentru a scoate piesa „Fericire”. Investiția făcută pentru realizarea videoclipului se pare că a fost una extrem de mare, iar Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, a spus suma la care ar fi ajuns.

Piesa are parte de un succes răsunător și de multe aprecieri, dar la fel de multe sunt și comentariile negative pe care Loredana le-a primit. Săndel Bălan susține că melodia este una foarte bună, dar oamenii nu au înțeles mesajul și s-au grăbit să judece din cauza genului muzical pe care jurata de la Antena 1 l-a adoptat.

„Sunt piese muncite, cu versuri faine, nu-s pe golăneală, textele sunt actuale, inteligente. Important este ca, la final, piesa să fie fredonată pe stradă. Din păcate, am văzut că mulți fani de-ai Loredanei Groza nu au reacționat elegant, dar probabil nu au avut răbdare să asculte piesa și vocile.

Cele mai ieftine, în aer liber, unde nu este nevoie de recuzită, costă cam 2.500-3.000 de euro, cele cu mai mulți artiști, cu un regizor de top, cu recuzită, ținute scumpe, ajung și la 25.000-30.000 de euro. Videoclipul „Fericire” este scump, se văd investiții majore, poate ajunge la un preț maxim. Nu ai ce să îi reproșezi lui Costi Ioniță. Videoclipul „Fericire” e fără cusur, e foarte bun. De fapt, toate producțiile muzicale ale lui Costi sunt bombă, nu avem ce comenta! A dat lovitura și acum, oricum el a lucrat și în străinătate, este la un nivel foarte sus! Costi nu i-a compus până acum nicio piesă fiicei mele, dar am colaborat cu el, este autorul a două melodii pentru fosta mea trupă, ”Shock”, ele au dat lovitura cu piesa lui, „Dă muzica mai tare!”, foarte bună!”, a spus acesta, conform impact.ro.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies