Home Stiri Iată cât au câștigat concurenții de la ”Asia Express”, după difuzarea emisiunii! Sumele sunt colosale

Iată cât au câștigat concurenții de la ”Asia Express”, după difuzarea emisiunii! Sumele sunt colosale

autor Buinoschi Andreea
264 vizualizari

Asia Express este una dintre cele mai de succes producții românești. Fiecare ediție a emisiunii a fost lider de audiență, iar acest lucru a reprezentat un avantaj și pentru concurenți. Competiția s-a transformat într-o adevărată rampă de lansare pentru mulți concurenți care au semnat fel de fel de contracte care mai de care mai bănoase.

Agențiile de specialitate au făcut un top al celor mai mari încasări, iar pe primele locuri se află nimeni altul decât Sorin Bontea. După ce a câștigat 15.000 de euro, ajungând pe locul I în finala sezonului cu numărul al treilea, bucătarul a mai intrat în posesia altor 30.000 de euro. Banii au venit atât de pe urma rețelelor sociale, cât și a contractelor de imagine pe care le-a semnat.

Bontea promovează: mâncare asiatică, produse lactate, sushi, pizza, deserturi, detergent, sucuri, iar lista poate continua. Așadar, în fiecare lună, juratul ar fi câștigat 10.000 de euro.

Nici Răzvan Fodor nu stă mai rău. După ce a câștigat premiul cel mare alături de Sorin Bontea, acesta a primit o ofertă de zile mari venită chiar din partea Antenei. Răzvan Fodor a devenit prezentatorul emisiunii Burlacul, câștigând, în fiecare lună, suma de 7.000 de euro.

Show-ul matrimonial este, momentan suspendat, din cauza pandemiei de coronavirus. Premiera trebuia să aibă loc toamna aceasta, dar difuzarea primului episod se lasă așteptată.

În anul 2000, Florin Ristei făcea ravagii cu piesa Dana. Trei ani mai târziu, acesta câștiga emisiunea X Factor și, astfel, ajungea în atenția publicului. Artistul a acceptat să participe la Asia Express împreună cu fratele său, Dan Ristei. Cei doi au format una dintre cele mai charismatice perechi, fiind chiar favoriții în ceea ce privește câștigarea marelui premiu.

După ce s-a făcut remarcat în emisiune, Ristei a intrat în juriul emisiunii X Factor, post ce îi aduce 15.000 de euro pe sezon, dar și 7.500 de euro lunar…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies