Home Stiri Iată cât câștiga Cove lunar la „Vorbește Lumea”!

Iată cât câștiga Cove lunar la „Vorbește Lumea”!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 489 views 2 minute timp de citit

În urmă cu doar câteva săptămâni, Cove a anunțat că va pleca de la PRO TV și, automat, și din emisiunea Vorbește Lumea. Acum, s-a aflat salariul pe care acesta îl primea la postul de televiziune.

Potrivit celor de la fanatik.ro, relatează avantaje.ro, Cove primea mai bine de 3.000 de euro lunar, mai exact, peste 182.000 de lei în fiecare an.

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră și sunt bune atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că, începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii «Vorbește Lumea».

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă aștept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte”, a declarat Cove pentru cei de la cancan.ro.

În locul lui Cove a venit Shurubel, care o ajută pe Adela Popescu, ce abia a revenit pe platourile de filmare, la nici două luni de când a născut.

„Mă bucur să mă alătur echipei. Adela, știi când te-am văzut prima oară? Eram în liceu și ai venit cu un turneu de promovare de la televiziune. Eu eram în clasa a XI-a și a trebuit să joc pentru tine o scenetă.(…) Mă bucur foarte tare că sunt aici.

Pentru mine, este prima dată când lucrez la o producție de anvergura asta. Voi, cei de acasă, nu vă dați seama sigur, dar mi-ar plăcea să trăiți măcar o dată ceea ce trăiesc eu în momentul ăsta. Să vedeți echipa din spate, tot ce se întâmplă aici, câtă producție intră în ceea ce vedeți zi de zi”, a spus Shurubel, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea…

Sursa

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies