Iată cât costă o noapte în resortul din Bali unde sunt cazați Ema Uta și Alex Bodi!

Share

  • Ema Uta și Alex Bodi sunt împreună de ceva timp, dar și-au oficializat relația abia în luna februarie.
  • Cei doi pleacă în diferite vacanțe împreună și, acum, se află în Bali.
  • Ema și Alex Bodi au scos din buzunar o sumă extrem de mare pentru o singură noapte de cazare.

Ema Uta este o împătimită a vacanțelor. Aceasta a mărturisit că, în fiecare lună, pleacă în câte o vacanță, după ce se termină cele două săptămâni cât durează cursurile ei de machiaj.

Acum, Ema și iubitul ei, Alex Bodi, se află în Ubud, Bali, o locație în care Ema și-a dorit mereu să ajungă. Cum vacanța trebuie să fie una reușită de la A la Z, cazarea a trebuit să fie una de lux, motiv pentru care sumele plătite sunt foarte mari.

Cât costă o noapte de cazare în Bali?

La resortul la care Ema Uta și Alex Bodi s-au cazat, o singură cameră de cazare costă, acum, aproximativ 1.200 de lei, conform wowbiz.ro. Aceasta nu este prima dată când cei 2 îndrăgostiți scot sume exorbitante pentru cazările. În locațiile în care merg. Cum e m-a anunțat că mai urmează alte 2 cazuri? Este clar că prețul și în celelalte locuri va fi poate chiar mai mare decât atât, însă cei 2 se bucură din plin de momentele pe care le trăiesc împreună.

Ema Uta a fost acuzată că i-a despărțit pe Bianca și pe Bădălău

bădălău EMA uta a fost. Acuzată în urmă cu aproximativ un an de faptul că i-ar fi despărțit pe bianca și pe gabi bădălău. După ce zvonurile conform cărora cei 2 ar fi trebuit să plece în Maldive, iar afaceristul ar fi avut o relație cu EMA, aceasta a reacționat imediat de când tot ceea ce se spunea.

„Nu am vorbit niciodată cu omul respectiv, nu l-am văzut în viața mea live, iar el, i-am răspuns pe Insta, acum un an, la un compliment pe care mi l-a făcut. Ceea ce pot menționa, într-adevăr, este că prietena mea (amică cu respectivul), cu care am fost în vacanță, mi-a transmis că omul are o propunere pentru mine, iar ea l-a refuzat incontestabil, explicându-i că nu am fost vreodată și nu sunt genul ăla de femeie. Atât”, a declarat Ema.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news