Home Stiri Iată cât ia Ștefan Bănică Junior pentru un singur concert!

Iată cât ia Ștefan Bănică Junior pentru un singur concert!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 584 views 2 minute timp de citit

Ștefan Bănică este unul dintre cel mai bine plătiți artiști de la noi. De-a lungul timpului, multe persoane și-au exprimat opinia despre acest subiect și au venit cu fel de fel de sume pe care acesta le-ar câștiga atât ca salariu, cât și ca încasările de la concertele lui.

Conform celor de la acasatv.perfecte.mdm, Ștefan Bănică Junior încasează aproximativ 10.000 de euro la un singur concert. În anul 2014, acesta a câștigat 1.218.000 de lei doar din concertele de Crăciun. Mai mult decât atât, pentru fiecare ediție a show-ului Dansez pentru tine, soțul Laviniei Pîrva încasa 30.000 de euro.

În cadrul concertelor sale, Bănică Junior cântă și la chitară, talent despre care a vorbit în cadrul unui interviu acordat celor de la realitatea.net. „Sunt autodidact. Am avut modelele mele. În 1974, ascultam ABBA, de-abia se lansase trupa suedeză și țin minte că eram îndrăgostit de blondă, de Agnetha. Era și un film despre ABBA, pe care țin minte că l-am văzut la cinematograful Patria.

Apoi, nu știu cum, pe benzile de magnetofon ale unchiului meu, am auzit melodia Can’t Buy Me Love, a Beatles-ilor. Iar în momentul în care Lennon a țipat înainte de solo, pentru mine a fost un șoc. În viața mea s-a schimbat ceva în acel moment. Am început să caut tot ce puteam căuta în acea perioadă despre Beatles. Nu exista internet pe atunci, nici casete. Vinilurile sau benzile de magnetofon erau singura mărturie.

După ce am descoperit Beatles-ii, care m-au făcut să îmi cumpăr o chitară bulgărească, frumoasă, dar proastă, am fost curios să văd ce-a fost înainte de Beatles. Așa i-am descoperit pe Elvis Presley, pe Jerry Lee Lewis, pe Chuck Berry, pe Little Richard, pe pionierii rock’n’rollului care m-au făcut să vreau să cânt la pian și la chitară”, a mărturisit juratul de la Antena 1…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies