HomeStiri Mondene Iată câte operații estetice are Mariah Carey! Medicii esteticieni au dezvăluit totul

Iată câte operații estetice are Mariah Carey! Medicii esteticieni au dezvăluit totul

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Iată-câte-operații-estetice-are-Mariah-Carey.-Medicii-esteticieni-au-dezvăluit-totul in Stiri Mondene

Deoarece Mariah Carey nu a recunoscut niciodată nimic referitor la operațiile estetice,  medicii esteticieni au decis să publice informații concrete referitoare la aceste lucruri.

Iată câte operații estetice are Mariah Carey. Medicii esteticieni au dezvăluit totul

Medicii esteticieni Gary Goldenberg și Rian Maercks au dezvăluit informații despre operațiile estetice ale vedetei, vorbind concret despre fiecare parte a corpului.

„Bustul ei pare să fie îmbunătăţit cu implanturi de sâni subpectorale de bună calitate şi, eventual, de transfer de grăsimi suplimentare. Fesele ei par a fi mai pline, ceea ce ar putea fi implanturi sau transfer de grăsime, cunoscut sub numele de «Brazilian Butt Lit», despre care afirmă că este o procedură des întâlnită. Este binecuvântată cu trăsături foarte echilibrate şi simetrice ale feţei. Fruntea este complet netedă, probabil datorită injecţiilor cu Botox şi a resurfacerii cu laser a micşorării ridurilor. Obrajii ei au fost întotdeauna proeminenţi, dar probabil că sunt îmbogăţiţi cu Juvederm sau Restylane. Ochii îi trădează un contur facial, iar zâmbetul ei gingios poate fi obţinut doar cu ajutorul Botox-ului. În ceea ce priveşte abdomenul, acesta a fost ajustat cu liposupţie, extrasul de grăsime fiind implantat, cel mai probabil, în fese şi, eventual, în sâni…”, au declarat medicii esteticieni Gary Goldenberg și Rian Maercks.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed