Home Stiri Iată câți bani a făcut Dani Oțil de pe urma restaurantului în plină pandemie!

Iată câți bani a făcut Dani Oțil de pe urma restaurantului în plină pandemie!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 578 views 2 minute timp de citit

Anul 2020 a fost unul extrem de greu pentru foarte multe persoane, dar excepție a făcut prezentatorul de la Antena 1 Dani Oțil. Afacerea acestuia a mers ca pe roate, iar cifra de afaceri nu a fost una de neglijat.

Dani a decis să se asocieze cu un bun prieten, după ce ideea i-a venit chiar în timpul unei vacanțe. Conform celor de la wowbiz.ro, aceștia, inițial, au vrut să deschidă o cafenea, dar s-au răzgândit, iar ideea se pare că a fost cea potrivită. „Deși bătaia de cap este mult mai mare, restaurantul, ca afacere, este mai interesantă. Iar, de când am deschis, ne-am dat seama că a fost o alegere bună”, a declarat prezentatorul pentru cei de la trendshrb.ro.

Conform sursei menționate anterior, cifra de afaceri a anului 2020 a fost de 4,1 milioane de lei, în timp ce profitul net a fost de 671.000 de lei. Cu toate acestea, în anul 2019, profitul net a fost mai mare, de 1,33 milioane de lei.

În urmă cu ceva timp, Dani a acordat un interviu pentru cei de la adevarul.ro și a vorbit despre copilăria sa. „Ştiu că par un golan, dar, contrar aparenţelor, nu am fost niciodată un elev sau un copil-problemă. Eram un tocilar sub acoperire, mi-am meditat toţi colegii, i-am trecut clasa pe toţi prietenii din gaşcă. Am fost la informatică, la cel mai bun liceu din Reşiţa, era greu să mă târăsc după toate geniile din clasa mea, dar, chiar şi aşa, un elev de nota 8 cum eram, i-am trecut clasa pe toţi prietenii mei. Nu eram tocilar, dar învăţam extrem de repede.

Uram să stau prea mult cu un caiet sau cu o carte în mână însă îmi plăceau proiectele, asimilam repede şi aveam o memorie fotografică impresionantă. Ştiu că, la un moment dat, învăţasem atât de bine manualul de chimie organică, încât ştiam ce figură pe ce pagină era. Erau şi multe materii la care nu eram bun, cele umane, în general, dar să zicem că am fost suficient de viclean, încât să trec cu uşurinţă fără să învăţ prea mult”, a spus acesta pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies