Home Stiri Iată câți bani aduc în casă Gina și Smiley!

Iată câți bani aduc în casă Gina și Smiley!

autor Buinoschi Andreea
284 vizualizari

Gina Pistol și Smiley sunt unii dintre cei mai buni din domeniul lor. Fie că vorbim de prezentarea de evenimente sau de emisiuni, fie că vorbim de susținerea concertelor, atât Gina, cât și Smiley fac la superlativ tot ce au de făcut. Însă, angajatorii trebuie să scoată sume frumușele din buzunar.

Conform unui site specializat, relatează cancan.ro, pentru ca Smiley să susțină un concert pentru nuntă, botez sau orice alt eveniment, angajatorul trebuie să scoată din buzunar aproximativ 7.000 de euro. Pe de altă parte, pentru prezentarea unui eveniment, Gina încasează suma de 1.000 de euro. Mai mult decât atât, pentru fiecare sezon Asia Express și Chefi la cuțite, Gina încasează aproximativ 15.000 de euro.

„Gina îmi spune: «Băi, tu eşti testul meu de răbdare». Deci, eu pentru ea am fost un test de răbdare, ea a devenit mai răbdătoare, a devenit mai aşezată, mai echilibrată. Pentru că e mai vulcanică, mai colerică ca temperament, iar eu te pot scoate din sărite foarte uşor. Eu sunt foarte calm, dar cumva te scot din sărite prin felul meu de a fi. De multe ori sunt absent, deşi sunt acolo.

Plec departe o oră, două, trei, n-ai ce să vorbeşti cu mine, sunt atent la foarte multe lucruri. Plec zile întregi, o lună, două, te miri pe unde. Adică nu e uşor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva, am fost un test de răbdare pentru ea, care probabil a pregătit-o pentru următorul test de răbdare.

Ea fost ce aveam eu nevoie ca prezenţă feminină în viaţa mea. Regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac în general la oameni în Gina. Este jovială, super de gaşcă, are un simţ al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea. Oriunde am fost cu ea, m-am simţit excepțional. N-am simţit niciodată un moment de plictiseală, ne plac acelaşi gen de cântăreți, de trupe, de filme”, a spus acesta în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies