HomeStiri Iată câți bani face Andra după două decenii de când se află pe scenă!

Iată câți bani face Andra după două decenii de când se află pe scenă!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 908 views 2 minute timp de citit

Andra Măruță este una dintre cele mai apreciate artiste din România și are o carieră de peste două decenii. Talentul său este imposibil de trecut cu vederea, lucru ce face ca și tariful pe care îl cere să fie unul pe măsură. Așadar, iată câți bani a făcut aceasta până în prezent!

12Conform celor de la fanatik.ro, pentru emisiunea Românii au Talent, aceasta încasează lunar suma de 10.000 de euro, în timp ce, pentru Vocea României, tariful era asemănător. Mai mult decât atât, pentru a susține un concert, membra juriului de la PRO TV ar încasa 3.000 de euro și, în fiecare lună, ar face aproximativ 40.000 de euro.

13Andra și Cătălin nu fac bani doar din contractele pe care le au cu postul PRO TV și din concerte, ci și din contractele de imagine. Așa se face că un brand de bijuterii cu diamante a decis ca familia Măruță să fie ambasadorul lor și, deși suma pe care au negociat-o pentru a încheia contractul nu a fost dezvăluită, aceasta nu este una deloc de neglijat.

14„Familia este totul. Iar bijuteriile pe care le am sunt simboluri importante pentru mine: brățara de la bunica, inelul primit de la părinții mei când am împlinit 18 ani, inelul de logodnă oferit de Cătălin împreună cu cea mai frumoasă declarație de dragoste, verighetele noastre, colierul pe care mi l-a făcut cadou când am împlinit zece ani de la căsătorie sau cerceii pe care i-a ales împreună cu copiii pentru mine, de Crăciun. Bijuteriile la care țin au fost alese și oferite cu dragoste, iar sentimentul acesta mă învăluie atunci când le port. Pe unele le păstrez cu gândul la faptul că, într-o zi, le va purta Eva”, a scris Andra pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Sursa

Loading RSS Feed