Iată câți bani face Cove! Suma este impresionantă

Share

Cu o carieră impresionantă de zeci de ani, Cove se bucură de roadele muncii sale. Banii care îi intră în buzunar în fiecare lună nu sunt deloc puțini și nu mulți sunt atât de norocoși.

Cove a ajuns pentru prima dată în lumina reflectoarelor cu ajutorul emisiunii Surprize, surprize. În prezent, acesta este prezentatorul emisiunii Vorbește Lumea, de pe PRO TV și este și managerul teatrului „Ion Creangă”. Așadar, sumele pe care le încasează lunar nu sunt deloc modeste și îi asigură un trai mai mult decât decent.

Conform declarației sale de avere, prezentatorul are trei terenuri intravilane, dar și două apartamente în București, alături de anexele aferente. În fiecare an, acesta câștigă 106.269 lei de pe urma funcției de manager și 182.014 lei de la PRO TV. La aceste două salarii, mai se adaugă încă cinci venituri de care beneficiază de pe urma mai mult colaborări: 14.500 lei, 31.000 lei, 5.000 lei, 11.400 lei și 1.750 lei. Așadar, veniturile anuale ale lui Cove ajung la aproximativ 350.000 lei.

În urmă cu patru ani, vedeta a oferit un interviu pentru adevarul.ro și a vorbit despre emisiunea pe care o prezintă împreună cu Adela Popescu: „Cred că ne apropiem de 400 de ediţii. Mă simt extraordinar, din cele 300 de ediţii aniversate eu am doar vreo 260 la activ, am venit ceva mai târziu în proiectul ăsta. E un proiect foarte frumos, care a evoluat extraordinar de bine, e un proiect în care fac echipă cu o actriţă talentată, superbă şi minunată. Ne-am descoperit unul pe celălalt în acest proiect, am ajuns să ne dăm seama că ne potrivim atât de bine încât avem o siguranţă, o plăcere, o bucurie de a lucra şi de a ne întâlni în fiecare zi cu telespectatorii”.

„Am făcut de-a lungul prețioasei mele cariere… (n. red. – râde). Am făcut emisiuni live, înregistrate, emisiuni sociale, emisiuni-concurs, am trecut printr-o paletă foarte largă. Ce avem noi acum la «Vorbeşte lumea» este un magazin în care avem de la sfaturi utile, sfaturi medicale, sfaturi practice, până la mondenități, interviuri cu vedete sau cu personalități. Adică, am avut-o invitată, de exemplu, pe doamna Margareta Pâslaru. Un artist de prestigiu, om pe care îl vezi foarte rar în emisiuni de televiziune. Ne-a bucurat faptul că ne-a făcut onoarea să vină la noi în emisiune”, a continuat acesta…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news