Home Stiri Iată câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru ca Smiley să cânte la nuntă!

Iată câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru ca Smiley să cânte la nuntă!

autor Mirela
508 vizualizari

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți și talentați artiști din țara noastră. Acesta are foarte multe spectacole, prezintă și jurizează diferite emisiuni de la PRO TV și are și contracte de imagine, datorită notorietății sale. Așa se face că și tariful pentru un concert la o nuntă este destul de mare.

Conform unui site specializat în acest domeniu, relatează cancan.ro, Smiley cere 7.000 de euro pentru un botez, o nuntă sau orice petrecere privată, iar spectacolul pe care îl oferă este unul pe măsura așteptărilor. Potrivit aceleiași surse, Gina Pistol, pentru suma de 800 de euro, poate prezenta un eveniment, la fel de bine pe cât o face cu emisiunile de la Antena 1.

Smiley operează prin intermediul casei sale de discuri, HaHaHa Production, pe care a înființat-o alături de fratele său, Filip. „Filip este mai mic cu șapte ani decât mine, e o diferență destul de mare de vârstă, astfel că nu aveam, la început, aceleași activități sau același cerc de prieteni. Îmi dădeam ochii peste cap când îmi spunea mama să-l iau și pe el cu mine afară (n.r. – râde).

În timp, n-am mai simțit diferența de vârstă mai deloc, doar dragoste, prietenie, grijă, așa cum simți pentru cineva pe care îl iubești de când îl știi. Acum este parte zilnică și din viața mea profesională, sunt foarte importante implicarea și viziunea lui în HaHaHa Production și îi sunt recunoscător pentru felul în care face și vede lucrurile. Am atâta încredere și liniște că-l știu lângă mine și că vâslim împreună la aceeași barcă.

Tot ce sunt eu astăzi este meritul părinților mei și al familiei, mereu am spus asta. Educația, valorile, credința, simplitatea, pasiunea, dragostea necondiționată, grija de cei din jur, pe toate le-am văzut la ei, înainte de a ne fi fost explicate și impuse mie și lui Filip. Așa am crescut, am fost mereu foarte apropiați de părinții noștri și ni s-a părut mereu firesc să fie și stricți cu noi”, a spus Smiley pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies