Home Stiri Iată câți copii mai are Petre Roman, în afară de fiica sa, Oana!

Iată câți copii mai are Petre Roman, în afară de fiica sa, Oana!

autor Buinoschi Andreea
204 vizualizari

Petre Roman este un personaj controversat în România. Acesta a fost premier între anii 1989 și 1991, profesor universitar, dar și inginer. Pe lângă o viață profesională zbuciumată, acesta a avut și o viață personală la fel de greu încercată. Bărbatul are mai mulți copii, dar relația sa cu Oana este extrem de dificilă.

Petre Roman a fost însurat de două ori, are doi copii din căsniciile respective, dar și o fată vitregă. Între anii 1974 și 2007, fostul politician a fost însurat cu Mioara Roman, căsnicie din care a rezultat Oana. Catinca este fata primei lui soții, care, odată cu nunta, a devenit fiica lui vitregă.

În anul 2007, acesta decide să divorțeze de Mioara Roman și, în anul 2009, își unește destinul cu cel al Silviei Chifiriuc. Relația lor continuă până în prezent, iar împreună au un fiu pe nume Petruș.

În cadrul unui interviu acordat unui post TV, Oana Roman a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei. „M-a bătut cu cureaua, nu știu ce făcusem. Dar mi s-a părut prea mult. Chiar l-am întrebat de ce a făcut-o, când am crescut. M-a închis, odată, în cămară. Eu sunt claustrofobă și m-a închis în cămara aia mică, fără geamuri… L-am întrebat: «Tată, de ce m-ai închis în cămară?». Am stat acolo vreo zece minute.

Nu m-am simțit neiubită. Dar poate că nu și-au arătat afecțiunea așa cum aș fi vrut eu. Mama e ca mine, a avut o viață grea, a avut probleme medicale, a muncit toată viața. A avut grijă de cei doi copii, eu și sora mea. Am simțit, atunci, sentimentul acela al abandonului. Pe tata îl interesa mai mult să facă legi, era implicat în politică, mama îl sprijinea, îl susținea. Lumea spunea că am șofer, dar aș fi renunțat la tot ca ei să fie alături de mine, să simt afecțiunea lor”, a declarat fosta soție a lui Marius Elisei…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies