Home Stiri Iată ce a declarat Cristina Joia după ce a fost externată!

Iată ce a declarat Cristina Joia după ce a fost externată!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 921 views 2 minute timp de citit

Cristina Joia a fost externată și a oferit primele declarații după ce a fost bătută cu bestialitate, chiar în incinta unui magazin. Totul a început în momentul în care designerul emisiunii Visuri la cheie i-a reproșat unei femei că a parcat neregulamentar, blocând, în acest fel, intrarea în magazin și trecerea de pietoni.

„Vreau să vă mulțumesc mult pentru toate mesajele voastre de susținere și gândurile bune pe care mi le-ați transmis. Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ele, pentru că în această perioadă am avut nevoie să simt că suntem interconectați. Nu putem trăi singuri, pe cont propriu, lipsiți de empatie sau de valori.

Mi-am dorit să păstrez o măsură vizavi de declarațiile mele în media și vă mulțumesc că ați înțeles și respectat asta. Acum sunt bine, sunt acasă, cu familia. Voi continua filmările pentru proiectul «Visuri la cheie», pentru că îmi este drag, pentru că am o responsabilitate faţă de toți cei implicați și pentru că viața nu se oprește cu un pumn, decât dacă eu aleg asta! În rest, las autoritățile și avocații să-și exercite profesia.

Nu am sentimente negative, dar îmi doresc foarte mult să nu existe alte victime agresate pe viitor! Fiți optimiști, zâmbiți și bucurați-vă de ai voștri! Vă îmbrățișez și vă mulțumesc încă o dată!”, a spus Cristina Joia pe pagina sa de Facebook.

Chiar și Bogdan Oanță a vorbit despre acest incident, explicând cum s-au întâmplat lucrurile.

„Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii «Visuri la cheie», a fost victima unui atac extrem de violent petrecut ieri după-amiază într-un magazin din Calea Şerban Vodă. O femeie căreia îi reproșase că a blocat cu maşina o trecere de pietoni, dar şi parcarea magazinului, s-a năpustit asupra realizatoarei aflate la cumpărături, pe care a lovit-o în plină figură cu un obiect tare (nu e clar dacă un «box» sau cheie), zdrobindu-i nasul şi provocându-i o rană de câţiva centimetri”, a spus acesta pe rețelele sociale…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies