HomeStiri Mondene Iată ce a făcut Diana Dumitrescu, după ce a fost înlăturată de la cârma emisiunii!

Iată ce a făcut Diana Dumitrescu, după ce a fost înlăturată de la cârma emisiunii!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/09/Iata-ce-a-facut-Diana-Dumitrescu-dupa-ce-a-fost-inlaturata-de-la-carma-emisiunii-3.jpg

În urmă cu puțin timp, Diana Dumitrescu a primit o veste care i-a spulberat visurile de a se afirma în televiziune. După ce a prezentat, pentru o foarte scurtă perioadă, emisinea matrimonială Mireasa, aceasta a fost înlocuită cu Simona Gherghe.

Iată ce a făcut Diana Dumitrescu, după ce a fost înlăturată de la cârma emisiunii! in Stiri Mondene

Cum a aflat că a fost dată afară, cum și-a făcut bagajele și a plecat la mare. Așadar, fosta prezentatoare a fost surprinsă pe litoralul românesc, dar foarte tristă și nervoasă. Aceasta a fost fotografiată de paparazzii WOWBiz.ro vorbind la telefon, dar starea sa de spirit nu era una tocmai bună.

Iată ce a făcut Diana Dumitrescu, după ce a fost înlăturată de la cârma emisiunii! in Stiri Mondene

După ce a răspuns la câteva apeluri, aceasta și-a pus mâna în cap de mai multe ori, semn că lucrurile nu stau foarte bine pentru ea. După aceea, vedeta s-a așezat pe șezlong, fiind extrem de îmbufnată. Nu se știe cu cine a vorbit și despre ce, dar sigur nu era ceva de bine.

Iată ce a făcut Diana Dumitrescu, după ce a fost înlăturată de la cârma emisiunii! in Stiri Mondene

Într-un inerviu acordat pentru andreearaicu.ro, Diana a vorbit despre modul în care trece peste greutățile pe care le întâmpină, iar evenimentele din ultima vreme fac parte din această categorie: „Am si eu momentele mele si nu le ascund. Am postat de nenumarate ori in momentele mele de tristete, sfarsind prin a fi certata ca sunt prea sincera si ca nu ar trebui sa stie toata lumea prin ce trec. Raspunsul meu a fost: «Atunci de ce ar trebui sa stie doar de momentele fericite? De ce sa impartasim cu oamenii doar fericirea…?

Ideea e ca la final toti suntem oameni normali si este putin probabil sa trecem prin viata fara momente triste. Toata lumea le are, iar consumatorii de retele de socializare ar trebui sa inteleaga ca de cele mai multe ori aparentele insala, ca nimeni nu are o viata perfecta, un corp perfect, doar vacante reusite si jobul ideal. Nu exista asa ceva. Am invatat, in schimb, sa fac haz de necaz, parca orice greutate si perioada trista trece mai usor asa. «Sa luam viata mai in gluma» e cea mai buna reteta pentru o minte sanatoasa (cred!!)”…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed