Home Stiri Iată ce a făcut Florin Pastramă pentru ca Brigitte să îl ierte: „Te iert pentru toate minciunelele”

Iată ce a făcut Florin Pastramă pentru ca Brigitte să îl ierte: „Te iert pentru toate minciunelele”

autor Buinoschi Andreea
251 vizualizari

S-a așternut liniștea între Brigitte și Florin Pastramă. Afaceristul a vrut neapărat ca soția sa să îl ierte și a făcut un gest impresionant pentru ea. Se pare că tactica sa a mers, deoarece aceasta i-a spus că îl iartă pentru toate minciunile pe care i le-a zis.

Așadar, afaceristul a dus-o pe nevasta sa tocmai în Turcia, unde o răsfață ca pe o adevărată sultană. Brigitte a vrut să împărtășească această experiență și cu fanii ei și le-a arătat, prin intermediul conturilor sociale, restaurantul luxos la care a mers.

„Soțul meu a început să îmi facă surprize. Cum ar fi acest weekend… Cum să nu-l iert, când își dă așa rău silința? Gata, m-ai convins! Hai că te iert pentru toate minciunelele din trecut!”, a scris Brigitte pe contul ei de Instagram.

Fosta soție a lui Ilie Năstase nu a avut probleme doar cu soțul ei, ci și cu fosta logodnică a acestuia. Raluca Podea a dat-o în judecată din cauza faptului că, potrivit spuselor ei, a acuzat-o de lucruri neadevărate.

„Eu nu am de-a face cu acest scandal. Nu mă interesează, nu mă privește. Nu este adevarat, toată lumea știe, eu am o relație foarte bună cu fratele lui, cu Relu și cu soția lui, nu mi se pare normal să îmi bage copilul în discuții de genul. Dacă merg la ei în vizită nu înseamnă că fac un complot împotriva lor. Sunt niște aberații, nu are nicio dovadă. Este un război, am tot încercat să fug, lumea a început să mă judece. De fiecare dată când faci astfel de acuzații trebuie să ai probe. Ea nu are nicio probă, ce visează noaptea, a doua zi face.

În ultima vreme, ați observați cu toții că am fost și sunt, în continuare, ținta unor atacuri media extrem de violente. Persoanele în cauză fac numeroase afirmații calomnioase la adresa mea, cu orice ocazie, fără sa aibă dovezi și fără să se gândească la consecințele celor afirmate”, a spus Raluca pe pagina sa de Facebook…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies