Home Stiri Iată ce a spus Adelina Pestrițu despre logodnica lui Speak!

Iată ce a spus Adelina Pestrițu despre logodnica lui Speak!

autor Buinoschi Andreea
172 vizualizari

Adelina Pestrițu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță. Aceasta a trebuit să răspundă mai multor întrebări și provocări, iar una dintre ele a făcut-o să spună lucruri la care puțină lume se aștepta. La un moment dat, soția lui Șteblea Virgil a fost nevoită să caracterizeze mai multe persoane din showbizul românesc, unele fiind chiar din trecutul ei.

Pe lângă Cristina Ich, Oana Roman, Bianca Drăgușanu și alte persoane, Adelina a trebuit să îi caracterizeze într-un cuvânt și pe Speak și Liviu Vârciu, foștii parteneri, dar și pe Ștefania, logodnica lui Speak. Spre marea surprindere a tuturor, vedeta a avut doar cuvinte frumoase de spus la adresa lor.

Antonia – „Superbă”, Oana Roman – „Deșteaptă”, Gina Pistol- „Fermecătoare”, Andreea Mantea – „Descurcăreață”, Bianca Drăgușanu – „Frumoasă”,  Codin Maticiuc – „Amuzant”, Mădălin Ionescu – „Fostul meu coleg. Serios. E bine? Este un om serios”, Cristina Ich – „Charismatică”.

Când pe ecran a apărut o imagine cu Ștefania, logodnica lui Speak, reacția ei a a fost una neașteptată. Adelinei îi place și a complimentat-o, spunând: „Ștefania… haioasă! Am zis… Sexy! Foarte sexy”.

Adelina Pestrițu a fost una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi. Fanii o vor înapoi pe micile ecrane, dar se pare că, prea curând, aceasta nu se va întoarce, deoarece nu este ceea ce își dorește. „De când am plecat din TV, am primit multe oferte să mă reîntorc, dar nu am fost cucerită pe deplin de niciuna. Nu-mi place să fac lucrurile cu jumătăți de măsură, așa că prefer să nu le fac deloc. Dacă ar veni proiectul pe care mi-l doresc eu în TV, cu siguranță n-aș sta pe gânduri. Îmi doresc să revin, dar nu oricum. Sunt fericită cu cee ace fac și nu sunt dispusă să fac compromisuri în acest sens, doar dacă simt că mă identific cu formatul”, a spus Adelina, potrivit celor de la cancan.ro…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies