Home Stiri Iată ce a spus Anamaria Prodan despre soțul ei! „Nu suntem suflete-pereche”

Iată ce a spus Anamaria Prodan despre soțul ei! „Nu suntem suflete-pereche”

autor Buinoschi Andreea
118 vizualizari

Impresarul Anamaria Prodan și-a exprimat, din nou, sentimentele pe care le are pentru Laurențiu Reghecampf. Aceasta a mărturisit că înseamnă totul pentru ea, dar și că nu și-ar vedea viața fără el. Mai mult decât atât, chiar și în prefața unei cărți i-a menționat numele, copleșindu-l cu alte cuvinte frumoase.

„Nu sunt doar cuvinte mari pentru soțul meu! Eu simt tot ce spun. Laur este echilibrul meu, aerul meu, totul meu. Mă sprijină în tot ce fac și îmi este alături de o viață. Noi doi nu suntem doar suflete-pereche, ci și parteneri de luptă! Când suntem împreună, nu ne poate sta nimeni în cale”, a spus Anamaria Prodan, pentru cei de la prosport.ro.

Da, sunt cea mai bună” este cartea acesteia, pe care a dedicat-o celor mai importante persoane din viața sa: mamei ei, tatălui său, copiilor și, nu în ultimul rând, soțului. „Această carte este dedicată mamei mele, inegalabila Ionela Prodan, tatălui sau eroului meu, Tănase Traian, care, de acolo, de Sus, știu că lăcrimează de fericire și mândrie. Și copiilor mei, în frunte cu unicul și inegalabilul Laurențiu Reghecampf, soțul meu și soarele vieții mele. Vă iubesc fără «mărginele», sunteți îngerii vieții mele”, a scris femeia de afaceri pe primele pagini ale cărții sale.

În urmă cu mai mult timp, soțul ei a oferit un interviu pentru emisiunea Prietenii lui Ovidiu, unde a vorbit despre cât de puternică este Anamaria, dar și despre nenumăratele zvonuri legate de un posibil divorț.

„Dacă e greu să fii soțul Anei? Nu! Eu m-am obișnuit și o cunosc foarte bine. Stăm zi de zi și nu am niciun fel de probleme. Nici nu trebuie să vorbesc cu ea ca să-mi dau seama în ce stare e. Ana este un om care luptă pentru ideile sale. Nu e greu deloc să fii soțul Anei! Nu-i o problemă că presa ne-a divorțat”, a spus Laurențiu despre căsnicia lor…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..