Home Stiri Iată ce a spus Andreea Marin despre Iulia Albu: „O mare indiferență”

Iată ce a spus Andreea Marin despre Iulia Albu: „O mare indiferență”

autor Mirela
721 views 2 minute timp de citit

Andreea Marin a fost prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță. Aceasta a trebuit să facă față provocării „sosuri iuți”, unde a răspuns mai multor întrebări. Unul dintre răspunsurile date de aceasta i-a lăsat cu gura căscată pe toți.

Întrebată cine crede că este „scorpie”, Andreea Marin a spus că Iulia Albu. Prezentatoarea a vrut să se „răzbune” pe Iulia, după ce, ani la rând, criticul de modă a avut doar cuvinte mai puțin frumoase de spus la adresa vestimentațiilor acesteia.

„Tu ești poreclită zâna, cine consideri că este poreclită scorpia în showbiz?”, a fost întrebarea la care Andreea Marin a trebuit să răspundă. „Iulia Albu, dar nu cred că e o jignire. Ea vrea așa. Oricum, cuvântul ăsta poți să îl folosești și ca alint. Cât despre comentariile la ținutele mele, îmi provoacă o mare indiferență. Dacă ar fi numai Iulia în țara asta care ar comenta rău despre mine…Sunt antrenată pentru asta”, a răspuns fără rețineri fosta soție a lui Ștefan Bănică Junior.

În cadrul aceleiași provocări, Andreea mai primit o întrebare legată de partenerele fostului ei soț. Aceasta a trebuit să spună pe cine va arunca în apă dintre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva. „Ești pe o barcă, în mijlocul ocenaului, iar ca să te salvezi ești nevoită să arunci în apă un membru al echipajului. Echipajul este format din Lavinia Pîrva și Mihaela Rădulescu. Pe cine arunci ca să te salvezi?”, a fost o altă întrebare primită.

„Mihaela Rădulescu – Nu e deloc de râu, că știe să înoate. Nu e nicio problemă. Știe să înoate. Sper să toată lumea știe că e o glumă”, a declarat aceasta.

Andreea Marin a ales să răspundă la patru din cinci întrebări, fiind extrem de asumată în ceea ce privește răspunsurile pe cae le-a oferit.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies