HomeStiri Mondene Iată ce a spus Dan Negru despre Andreea Marin și despre Mihaela Rădulescu!

Iată ce a spus Dan Negru despre Andreea Marin și despre Mihaela Rădulescu!

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Dan Negru, reguli stricte pentru copiii săi „Nu se uită deloc la televizor” in Stiri Mondene

Dan Negru a stat de vorbă cu cei de la viva.ro despre modul în care televiziunea s-a schimbat de-a lungul timpului. Acesta este de părere că fiecare generație vine cu ceva aparte, dar că, până în prezent, nimeni nu le-a putut egala pe Andreea Marin și pe Mihaela Rădulescu.

Dan Negru vrea să le lase o moștenire neobișnuită copiilor săi in Stiri Mondene„I-am prezentat pe Dan Spătaru și Stela Popescu, după cum i-am prezentat pe Selly sau Smiley. Fiecare generație are strălucirea ei. Nu cred în teoria că cei de dinainte aveau calitate și cei de acum sunt lipsiți de farmec. Problema celor de acum e abundenţa, pentru că au apărut multe medii de exprimare – online, streaming, Tik Tok, YouTube, TV, de toate. Înainte, exista doar televizorul, de asta ideea de golden age.

Dan Negru a cedat Antenei 1 drepturile de autor pentru o sumă colosală in Stiri MondeneChiar și în televiziune, astăzi, sunt zeci de posturi TV cu sute de prezentatori, pe când, în golden age, în anii 1990-2000, existau doar două-trei televiziuni. De asta Esca, Răduleasca, Negru sau Brenciu suntem branduri pe care publicul le asociază cu TV-ul. Pentru că venim din golden age-ul televiziunii românești. Abundenţa e problema generației de acum. Azi poți să fii celebru fără TV, doar cu ajutorul online-ului, ba chiar poți să intri în Parlament fără să te susțină vreo televiziune”, a spus noua vedetă Kanal D pentru viva.ro.

Iată ce a spus Dan Negru despre Andreea Marin și despre Mihaela Rădulescu in Stiri Mondene„Există azi vreo vedetă TV feminină care să le fi luat locul? Televiziunea, azi, nu mai are puterea să construiască branduri așa cum o făcea în golden age. Nici show-urile TV din România nu mai sunt cele care să pună în valoare astfel de personalități. Italia, Spania, America încă au divertismentul clasic, bazat pe varietăți TV, dar, la noi, genul ăsta de format TV a dispărut. Așa că au dispărut și vedetele de felul Andreea sau Mihaela. Am prezentat cu ambele și pe amândouă le caracteriza generozitatea pe scenă”, a mai spus prezentatorul…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed