Home Stiri Mondene Iată ce a trebuit să facă Margherita de la Clejani pentru a scăpa de pușcărie!

Iată ce a trebuit să facă Margherita de la Clejani pentru a scăpa de pușcărie!

autor Mirela
1,1K views

În urmă cu puțin timp, Margherita de la Clejani a provocat un accident de mașină în Capitală. În ciuda faptului că specialiștii au demonstrat că aceasta a consumat un cocktail de stupefiante, cocaina fiind unul dintre ele, nici vinovata, și nici familia acesteia nu au recunoscut acest lucru.

Cu toate acestea, dreptatea avea să își găsească drumul și, în urmă cu câteva zile, s-au făcut publice dovezile care atestă că, într-adevăr, Margherita de la Clejani a fost sub influența acelor stupefiante. Pusă în fața faptului împlinit, fata Clejanilor nu a mai avut altă opțiune, decât să își recunoască vina.

“A recunoscut însă și de data aceasta a încercat să mintă, spunând că a consumat numai de două ori. Însă, amestecul de stupefiante pe care îl avea în sânge nu este al unui începător. Specialiștii spun că numai cineva al cărui organism este obișnuit cu drogurile de mult timp ar fi putut suporta acel cocktail care conținea și cocaină. Într-un final, a spus tot adevărul. Va ajunge, cu siguranță, la dezintoxicare. Probabil că avocatul a sfătuit-o să facă acest lucru, pentru ca judecătorul să fie mai indulgent. Dacă nu mergea ea din proprie inițiativă, oricum ar fi obligat-o instanța”, au declarat persoane apropiate familiei.

Se pare că mama Margheritei, Viorica de la Clejani, a fost extrem de deranjată de întreaga atenție care a fost acordată acestui subiect și, printr-un mesaj publicat pe contul său de Instagram, aceasta a vorbit despre invidia oamenilor din jur: „Dacă ar exista un medicament pentru invidie și l-aș vinde într-o țară ca România, în doar câteva zile aș face câteva milioane de euro. Asta, bineînțeles, dacă românii ar vrea să se trateze de o asemena boală, care echivalează cu nemiloasa boală: cancerul”…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed