Home Stiri Iată ce ar vrea Cove să facă alături de Adela Popescu, dar nu poate din cauza copiilor!

Iată ce ar vrea Cove să facă alături de Adela Popescu, dar nu poate din cauza copiilor!

autor Buinoschi Andreea
282 vizualizari

De curând, Cove a fost invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde au vorbit despre diferite subiecte. La un moment dat, fostul coleg al Adelei Popescu a trebuit să spună care sunt vedetele alături de care ar vrea să joace în celebrul film Laguna Albastră.

Acesta a mărturisit că i-ar fi plăcut să joace alături de Adela, dar faptul că aceasta urmează să aducă pe lume al treilea copil îl împiedică să facă acest lucru. „Primul impuls ar fi să mă duc cu Adela Popescu. Dar ea are copii mulți, fac gălăgie, nu ai cum să mergi singur cu Adela Popescu. (…) Cu Andreea Marin ar fi ceva”, a spus charismaticul prezentator.

În urmă cu ceva timp, Cove a fost acuzat de către fosta lui soție de violență domestică, aceasta declarând că episoadele în care era bătută aveau loc inclusiv în momentul în care era însărcinată cu copilul lor.

„Dacă la bătaia de acum câteva zile, atunci când Cove m-a lovit cu pumnul în cap, fără să țină cont că-l țineam în brațe pe Bogdan, băiatul nostru, nu am niciun martor, există totuși o persoană care a asistat la unul dintre actele lui de violență.

Nimeni n-ar crede că acest bărbat își poate lovi soția, care-și ținea copilul în brațe, la numai două luni după ce a devenit tată. Și nu s-a întâmplat doar o dată, ci s-a repetat chiar în prezența unei persoane străine. Cea care a văzut cum mă bătea Cove este chiar bona copilului…

Cove are o problemă. Este frustrat, a ținut morțiș să mă îngroape și pe mine și să mă transforme într-o frustrată. Tot ce-mi reproșa el mie era, de fapt, o caracterizare a lui. De fiecare dată, pentru fiecare ceartă, eu eram vinovată. Recunosc că ne-am bălăcărit reciproc, dar, în opinia mea, nu trebuie să se ajungă la violență niciodată”, a spus Maria Movileanu la momentul divorțului, potrivit wowbiz.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies