Home Stiri Iată ce are de spus Iulia Albu în legătură cu ținuta Simonei Halep din ziua nunții!

Iată ce are de spus Iulia Albu în legătură cu ținuta Simonei Halep din ziua nunții!

autor Mirela
602 views 2 minute timp de citit

În urmă cu doar trei zile, Simona Halep și Toni Iuruc au mers în fața ofițerului de stare civilă. Ținutele lor nu au fost analizate doar de către invitați și de către fanii din mediul online, ci au trecut și prin filtrul vigilent al Iuliei Albu.

„Simona a ales o ținută extrem de decentă, este un cuvânt care caracterizează toate aparițiile ei publice. Alegerile pe care ea le face sunt întotdeauna sigure și, în același timp, extrem de rafinate. Este chiar surprinzător, pentru că ea nu lucrează cu un stilist.

Toni Iuruc a avut o apariție pe cât de banală, pe atât de corectă, nu am putea spune nimic rău despre alegerea pe care el a făcut-o, dar, până la urmă, el nu se dorește un fashion icon”, a spus criticul de modă pentru cei de la Observator.

„Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese, pentru că îi complimentează tenul și părul.

Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe.

Din punctul meu de vedere, este o ținută foarte echilibrată, care poate fi copiată de foarte multe doamne, domnițe, care vor să fie speciale în ziua logodnei, chiar alegând o rochie ce, aparent, pare simplă!

Costumul este unul… OK, de culoare închisă! Poate aș fi umblat puțin la pantaloni, nu i-aș fi lăsat să cadă atât de mult, să facă acele cute pe pantof. În general, pantalonul se poartă foarte apropiat de gambă. Bine, acolo unde este cazul, dar, în nici un caz, să facă astfel de cute.  Aș fi umblat puțin și la modelul pantofului, dar, per general, sunt OK ca pereche.

Dar, dacă stau bine să mă gândesc, având în vedere să Simona a optat pentru o ținută atât de simplă, el putea să renunțe la cravată și să deschidă un nasture sau chiar doi la cămașă. Evident, a ales varianta elegantă, ceea ce nu este rău deloc!”, a spus și Cătălin Botezatu pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies