Iată ce avere are Dan Negru! Doar vila lui este estimată la 400.000 de euro

Share

Despre averea lui Dan Negru s-a vorbit mult și bine și încă se va face. În ciuda faptului că nu a dezvăluit niciodată câți bani are, suma pe care a dat-o pentru vila în care locuiește spune totul. Mai mult decât atât, prezentatorul se pare că are un venit lunar de 85.000 de euro.

Vedeta Antena 1 a decis să investească în imobiliare, lucru ce îi crește veniturile în mod considerabil. „Dan şi-a dorit o grădină mare, ca să poată cultiva legume, e pasiunea lui. Toată vara are castraveţi, ardei şi roşii, nici că îi mai trebuie să meargă la piaţă. Copiii se pot juca în voie, dar şi câinele familiei, Google, un ciobănesc mioritic. A fost şef de şantier, a stat cu gura pe muncitori, i-a grăbit, nu i-a lăsat să lenevească, el a ales şi materialele de construcţii, la preţuri bune”, au spus prietenii săi, potrivit celor de la cancan.ro.

Se presupune că salariul pe care îl primește de la Antena 1 este de 15.000 de euro lunar, fiind una dintre vedetele cel mai bine plătite din cadrul trustului. Mai mult decât atât, de pe urma clădirilor pe care le închiriază, Dan Negru ar mai câștiga în jur de 50.000 de euro în fiecare lună. Cu toate acestea, investițiile nu s-au desfășurat într-un singur oraș, ci s-au extins până în Timișoara, de unde încasează aproximativ 20.000 de euro în fiecare lună.

Potrivit apropiaților săi, când a decis să investească în imobiliare, prezentatorul nu a vrut să se împrumute de la bănci și a construit totul cu banii jos. Acesta își recuperează banii extrem de repede, deoarece închiriază 1 mp cu 25 de euro, iar pentru o clădire, a avut nevoie de 150.000 de euro…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news