Iată ce boală nu o lăsa pe Vlăduța Lupău să rămână însărcinată!

Share

Vlăduța Lupău a reușit să rămână însărcinată, deși suferă de o afecțiune care nu îi permitea acest lucru. Despre boala de care suferă a vorbit în cadrul unui interviu, spunând că este „boala secolului la femei”.

„Anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză. Și, după ce m-am operat, la câteva luni, a venit natural. Deci, nu am făcut fertilizare in vitro. Medicii mi-au zis că endometrioza putea fi un impediment în a rămâne însărcinată. Asta e boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii.

Am avut ceva emoții, poți să o iei razna la ce vezi pe Internet. A fost prima mea operație. Am găsit la Timișoara un doctor bun. Eram în gradul doi al bolii. Era rezolvabilă treaba. Bebelușul nostru e o minune, e un dar. Poți să ai toți banii din lume și nu poți face un copil sau nu poți să cumperi sănătate”, a spus aceasta în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță.

Vlăduța Lupău a dat vestea în urmă cu doar câteva zile

„Minunea mea 👶🏻 🤰🏽👼🏻 …azi, de BUNA VESTIRE… primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar al Lui, în pântecele meu! Și, abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc!

Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe «figuri» ai făcut până azi… d-apoi de azi încolo 😅 (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor)… și, totodată, să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu. Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi «mămică»… (woow!!!) Da! Eu ❤️ voi fi mămica ta! Ce zici?! … stai să vezi ce mămică 🥰 … și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne «batem» de la care pe care iubește mai tare!)”, a scris aceasta pe Instagram…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news