HomeStiri Mondene Iata ce ciudatenii fac celebritatile atunci cand beau prea mult alcool

Iata ce ciudatenii fac celebritatile atunci cand beau prea mult alcool

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 916 views
Iata-ce-ciudatenii-fac-celebritatile-atunci-cand-beau-prea-mult-alcool in Stiri Mondene

După cum ne așteptam, vedetele de la Hollywood sunt și ele „oameni”. Celebritățile au recunoscut că măcar o dată în viață au băut alcool peste măsură și au recurs la gesturi pe care ulterior le-au regretat.

Iata-ce-ciudatenii-fac-celebritatile-atunci-cand-beau-prea-mult-alcool in Stiri Mondene

Iată cele mai regretabile reacții pe care le-au avut celebritățile de peste Ocean atunci când s-au îmbătat!

Matthew McConaughey

in Stiri Mondene
După o noapte în care a băut și a fumat în exces, în 1999, actorul a fost dus la secție. Acesta s-a opus arestării în urma unei plângeri la poliție care a fost făcută pe numele său din cauza tulburării liniștii publice. Polițiștii au mers la el acasă și l-au găsit dansând dezbrăcat și făcând tumbe.

Jennifer Lawrence

in Stiri Mondene
Nici femeile nu sunt străine de consumul de alcool. Actrița în vârstă de 27 de ani s-a făcut praf la o petrecere de după premiile Oscar și a vomitat pe balconul lui Guy Oseary: „Eram într-o stare precară”, a spus actrița.

Danny DeVito

in Stiri Mondene
Amuzantul actor a avut și el parte de un moment stânjenitor, amețit fiind de alcool. În 2006, Danny DeVito l-a numit pe George W. Bush „retardat” la o emisiune televizată, asta după o noapte întreagă în care a băut Limoncello cu George Clooney.

Shia LaBeouf

in Stiri Mondene
Actorul a fost surprins în timp ce urmărea un om al străzii în Times Square în 2014. Amândoi erau amețiți, iar când paparazzii au început să-i fotografieze, omul străzii a luat-o la fugă. Shia era atât de beat încât a încercat să fugă după el. În aceeași noapte, actorul a fost dat afară dintr-un bar pentru că era beat criță, deoarece l-ar fi apucat de posterior pe actorul Alan Cumming și ar fi avut un comportament inedecvat față de ceilalți clienți.

Kiefer Sutherland

in Stiri Mondene
Regizorul are deja o reputație în ceea ce privește consumul excesiv de alcool, de multe ori fiind surprins în ipostaze compromițătoare. În 2001, starul a fost văzut sărind peste un pom de Crăciun și fotografiat cu pantalonii în vine într-un bar din California.

Jimmy Fallon

in Stiri Mondene
Prezentatorul TV s-a tăiat la mână într-un club de noapte în timp ce încerca să prindă o sticlă de băutură. El a fost dus de urgență la spital unde a fost cusut.

Reese Witherspoon

in Stiri Mondene
Actrița a fost și ea beată cel putin o dată în viață. În 2013, băută bine, Reese a intrat într-o discuție aprinsă cu un polițist care l-a tras pe dreapta pe soțul său. Replica ei a fost simpatică: „Știi cine sunt eu, domnule?”.

Mariah Carey

in Stiri Mondene
Nimic suprinzător, chiar și Mariah Carey s-a făcut de râs după ce a băut alcool. În 2010, Mariah Carey a gafat la un discurs pe care trebuia să-l țină la Festivalul de Film de la Palm Springs. Ea a început prin a spune: „Vă rog, iertați-mă, sunt puțin…”, înainte ca un spectator să termine propoziția în locul ei, iar Carey a răspuns: „Da, ceea ce înseamnă că sunt beată”.

Michelle Rodriguez

in Stiri Mondene
Actrița a fost arestată de mai multe ori pentru că a condus sub influența alcoolului. În 2003, ea a fost arestată din nou pentru conducere sub influența alcoolului și a fost încarcerată timp de 48 de ore. Ulterior, a fost condamnată la serviciu în folosul comunității și tratament la o clinică de dezalcoolizare. Doi ani mai târziu, în 2006, Michelle a fost prinsă din nou beată în timp ce filma în Hawaii. Acest fapt a încălcat probațiunea din Los Angeles și a fost condamnată la 60 de zile de închisoare, fiind eliberată în aceeași zi pe motive că închisoarea era supraaglomerată.

Mel Gibson

in Stiri Mondene
Malibu este o destinație numai bună pentru petreceri. Mel Gibson a fost arestat după ce părăsit barul de pe plajă și a condus sub influența alcoolului. El a fost condamnat la trei ani de prohibiție și muncă în folosul comunității și a fost obligat să meargă la cinci întâlniri de grup în fiecare săptămână, pentru a se redresa.

Lindsay Lohan

in Stiri Mondene
Lohan a fost arestată de cel puțin trei ori pentru conducere sub influența alcoolului. De asemenea, a fost văzută amețită în diferite cluburi și chiar la Festivalul de muzică numit Coachella…

Sean Penn

in Stiri Mondene
În 1987, Sean a agresat-o pe iubita lui, Madonna. El s-a îmbătat, a legat-o pe artistă de un scaun și a lovit-o timp de câteva ore până când aceasta a scăpat. Madonna a ales să nu-l denunțe la acea vreme, pentru a nu face vâlvă în presă cu acest subiect.

Sursa: okmagazine.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed