HomeStiri Mondene Iată ce decizie a luat Lavinia Pîrva, după ce Irina Fodor a fost acasă la soțul ei!

Iată ce decizie a luat Lavinia Pîrva, după ce Irina Fodor a fost acasă la soțul ei!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 762 views
Lavinia Pîrva, pusă la zid după situația cu Irina Fodor: „Erai filmată și tu ieșind din casa Andreei Marin” in Stiri Mondene

Zilele trecute, paparazzii cancan.ro au surprins-o pe Irina Fodor acasă la Ștefan Bănică junior. Deși niciunul dintre ei nu a oferit detalii despre cele întâmplate, nici Lavinia Pîrva nu a reacționat în vreun fel.

După ce vestea a fost făcută publică, Lavinia Pîrva s-a apucat serios de slăbit. Aceasta vrea să aibă un corp de invidiat și a apelat și la ajutorul procedurilor de remodelare corporală.

Iată ce decizie a luat Lavinia Pîrva, după ce Irina Fodor a fost acasă la soțul ei! in Stiri Mondene

Andreea Marin a insinuat că Lavinia Pîrva a fost amanta lui Ștefan Bănică junior

Andreea Marin a dat de înțeles că, în perioada în care era căsătorită cu Ștefan Bănică junior, a fost înșelată cu Lavinia Pîrva.

„Pentru mine, trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10, te doare spre 11. Niciun divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă.

Lavinia Pîrva, pusă la zid după situația cu Irina Fodor: „Erai filmată și tu ieșind din casa Andreei Marin” in Stiri MondeneNu e greu să iubești în lumina reflectoarelor. Au fost însă dezavantaje. Când am ieșit cu Violeta din maternitate, era să facem accident. Dar nu asta m-a incomodat în căsnicia mea, ci nepotrivirea. Din cea de-a doua căsnicie o am însă pe fiica mea… și asta contează cel mai mult. Nu mă uit înapoi”, a spus Andreea Marin în cadrul emisiunii 40 de întrebări.

„Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave: agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului.

Iată ce decizie a luat Lavinia Pîrva, după ce Irina Fodor a fost acasă la soțul ei! in Stiri MondeneAstea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar, mai ales, pentru că ai un omuleţ alături. Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa, ca părinte, că am suportat la rândul meu”, a mai mărturisit prezentatoarea, în urmă cu ceva vreme, conform cancan.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed