Home Stiri Iată ce decizie a luat Vlăduța Lupău, după ce a anulat nunta cu Adi Rus

Iată ce decizie a luat Vlăduța Lupău, după ce a anulat nunta cu Adi Rus

autor Mirela
223 views 2 minute timp de citit
  • Vlăduța Lupău trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa.
  • Artista a recunoscut mereu faptul că este o persoană credincioasă, motiv pentru care se pregătește pentru botezul celui mic.
  • Aceasta a stabilit, deja, ziua evenimentului, iar toate pregătirile sunt în toi.

Vlăduța Lupău trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa, deoarece, în curând, fiul ei, Iair, va împlini o lună. Aceasta este mămică în toată regula, fiind cel mai mare vis al ei.

Artista a recunoscut mereu faptul că este o persoană credincioasă, motiv pentru care se pregătește pentru botezul celui mic. Aceasta a stabilit, deja, ziua evenimentului, iar toate pregătirile sunt în toi, deoarece ea și soțul ei au decis ca botezul să aibă loc pe data de 27 septembrie.

Vlăduța Lupău se pregătește pentru creștinarea micuțului Iair

Vlăduța își ține fanii la curent cu ceea ce se mai întâmplă în viața ei. Bineînțeles că acest lucru se întâmplă atunci când are timp, deoarece este extrem de ocupată în ceea ce privește creșterea lui Iair.

„Pică într-o zi de marți. Nu pot eu în weekend, nici artiștii și nici fotbaliștii. Nașul, Adrian Păun, jucător la CFR Cluj, are liber atunci.

Am început și mersul din nou la evenimente. Mi se pare foarte greu, dar nu mă plâng, asta pentru că am o lipsă totală de somn. Vin spre dimineață acasă, mai și alăptez, ăla mic mă trezește. Având o nepoțică, mi se părea că totul e roz, dar, acum, s-a răsturnat toată situația”, a spus aceasta în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Artista admite că nu este floare la ureche să ai un copil

Deși micuțul Iair a venit pe lume de scurt timp, greutățile și-au făcut și ele apariția încă din primele clipe. Mai ales pentru că este primul ei copil, soția lui Adi Rus are multe lucruri de învățat, iar cunoștințele le va dobândi în timp.

Vlăduța Lupău este foarte fericită de când este mamă, mai ales pentru că a pierdut două sarcini până să poată aduce pe lume un copil.

În glumă, Vlăduța a comparat facultatea cu perioada de când are grijă de Iair și a spus că cei șase ani pe care i-a petrecut în băncile universității au fost mai ușori.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies