HomeStiri Mondene Iată ce a declarat Mihaela după ce a aflat că fostul ei soț, Cristi Borcea, va rămâne în închisoare!

Iată ce a declarat Mihaela după ce a aflat că fostul ei soț, Cristi Borcea, va rămâne în închisoare!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 757 views
Iată-ce-a-declarat-Mihaela-după-ce-a-aflat-că-fostul-ei-soț-Cristi-Borcea-va-rămâne-în-închisoare2 in Stiri Mondene

După ce a aflat că fostul ei soț, Cristi Borcea, va mai rămâne în închisoare, Mihaela a făcut o declarație care a uimit pe toată lumea.

Iată-ce-a-declarat-Mihaela-după-ce-a-aflat-că-fostul-ei-soț-Cristi-Borcea-va-rămâne-în-închisoare2 in Stiri Mondene

„Proiectele erau ale lui Cristi, el le-a dus mai departe. E vorba de echipă, am învăţat foarte multe de la el. Amândoi am învăţat pe parcursul anilor ce este bine şi cum este bine. Puterea asta vine de la Dumnezeu. Eu sunt obişnuită şi, atunci, normal că orice nu te doboară, te întăreşte. O femeie frumoasă şi deşteaptă nu trebuie să stea în saloanele de înfrumuseţare. Le poate face în cinci minute. Toţi trei copiii sunt ocupaţi cu şcolile şi încerc să-i îndrum, nu sunt o mamă perfectă, încerc să am o conversaţie, să le spun ce e bine. Pe tema fetelor nu prea stă de vorbă cu mine, dar cu mine nu, stă de vorbă cu tatăl lui. În primul rând, mă consider prietenă. Nu voi face nimic din ceea ce ei nu doresc să facă. Dacă n-am făcut-o cât ei au fost mici, nu m-aş băga nici în alegerile lor. Ei trebuie să ştie ce şi cum. Le-am creat propria lor personalitate şi nu e nevoie să le spun eu să meargă pe drumul ăsta, le pot da un sfat, dar nu mai mult de atât”, a povestit Mihaela Borcea în cadrul unei emisiuni TV.

Chiar dacă cei doi sunt divorțați încă din anul 2011, au rămas în relații foarte bune…

in Stiri Mondene

Cristi Borcea, fostul acționar al FC Dinamo, se află în Penitenciarul Jilava din anul 2014, fiind condamnat la șase ani și patru luni de închisoare cu executare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed