Iată ce destinație de lux au ales Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil pentru vacanță!

Share

  • Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au plecat într-o vacanță mult așteptată.
  • Gabriela și Dani au decis să meargă pe Coasta de Azur.
  • Modelul a postat mai multe fotografii în mediul online, prin intermediul cărora le-a arătat și fanilor cum arată zona minunată.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au plecat în vacanță. După multe luni pline de muncă, dar și pline de oboseală acumulată de când au devenit părinți, cei doi și-au luat o scurtă vacanță, dar alături de fiul lor.

De data aceasta, după ultima lor vacanță care a avut loc în Dubai, Gabriela și Dani au decis să meargă pe Coasta de Azur. Modelul a postat mai multe fotografii în mediul online, prin intermediul cărora le-a arătat și fanilor cum arată zona minunată.

„Noi nu stăm aici, facem doar story-uri. Vezi că noi stăm jos. Am găsit ceva la o bătrânică”, a glumit Dani în stilul său caracteristic.

Dani Oțil a fost nemulțumit de vacanța din Dubai

„Am fost la un hamam, mai de bogați că de săraci am mai fost în Turcia și a fost foarte bine. În general, acum lucrează asiatice și totul e mai pe nou. De data asta, chiar un cetățean m-a… și mi-am dat seama că, la un masaj, normal, prefer un bărbat, că are forță mai mare.

Mă, ăsta avea o forță, pe lângă faptul că era, așa, într-un prosop și nu înțeleg de ce. Când îți face masaj o femeie, vorbesc de partea de masaj de la hamam, ai două opțiuni: reziști sau te uiți pe jos. Nu mă mai duc! Băi, m-a frecat… Să nu mergeți, că este și scump, iar pe soția a făcut-o de 1.90 m. Nu mai fac asta niciodată!”, a povestit Dani, conform fanatik.ro.

Gabriela Prisăcariu a avut nevoie, în urmă cu puțin timp, de perfuzii

Gabriela Prisăcariu nu s-a simțit foarte bine în ultime vreme, motiv pentru care a avut nevoie de perfuzii. Aceasta susține că oboseala s-a acumulat foarte mult în ceea ce o privește, însă aceasta nu este cauzată de nopțile pierdute de când are un copil.

În urma unor analize, Gabriela Prisăcariu a aflat că, deși la exterior arată foarte bine, la interior lucrurile nu stau chiar așa de bine pentru ea.

 

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news