Home Stiri Iată ce face Anca Serea pentru a aduce bani în casă! Vedeta este în stare de orice

Iată ce face Anca Serea pentru a aduce bani în casă! Vedeta este în stare de orice

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Pandemia i-a afectat pe toți, inclusiv pe cei mai înstăriți dintre noi. Mamă a șase copii, Anca s-a adaptat repede, în special după ce a acumulat datorii de mii de euro. Așadar, soția lui Adi Sînă revine pe micile ecrane, pentru a putea aduce bani în casă.

Asociația de Proprietari a unui complex rezidențial aflat în Cernica i-a dat în judecată pe Anca Serea și pe Adi Sînă, iar dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Cornetu, în urmă cu doar câteva săptămâni, mai exact, pe data de 20 noiembrie. Cei doi soți datorează asociației o mare sumă de bani și se pregătesc pentru a rezolva situația, chiar dacă primul termen încă nu s-a anunțat.

Așadar, Anca a decis să se întoarcă în televiziune, alături de Florin Căruceru. Cei doi vor prezenta știrile sportive de la Prima TV, în cadrul jurnalului FOCUS 18.

În urmă cu aproximativ un an, Anca și Adi s-au mutat într-o casă mult mai spațioasă, în valoare de 500.000 de euro. „Ne doream mai mult spațiu și am decis să facem această schimbare majoră. Casa în care ne-am mutat este situată în Pipera și am închiriat-o. Încă nu am cumpărat-o, pentru că este important pentru noi să vedem cum se vor acomoda copiii. Ei merg la aceleași școli și grădinițe, aici nu am făcut deloc modificări și nici nu cred că vom face pentru că nu vrem să le dăm peste cap programul. Dacă lor le va fi mai bine aici, atunci noi vom cumpăra această frumoasă căsuță”, a spus artistul.

În urmă cu mai mulți ani, Anca a vorbit despre cheltuielile din familia ei numeroasă, care, de cele mai multe ori, depășesc bugetul stabilit chiar și pentru cadouri…

„Copiii, care sunt foarte harnici, şi-au făcut listele încă de la jumătatea lunii martie. Ei sunt ajutorul meu principal, aşa că voi porni la un shopping organizat, cu liste bine întocmite. Îmi place să-l surprind pe Adi (Sînă, n.r.) cu mici gesturi şi cadouri. Mamei şi fratelui meu le fac, de fiecare dată, cadouri utile: obiecte de uz casnic, gadgeturi. Întotdeauna îmi fac un buget, dar niciodată nu mă încadrez, trebuie să-l suplimentez pentru că vreau să-i fac fericiţi pe toţi”, a mărturisit aceasta pentru cei de la click.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies